Баклажани по-білоруськиЧас приготування: 1 ч. 0 хв Прекрасне літнє блюдо, приготування якого не зажадає від вас особливих зусиль. Виходить чудове овочеве рагу, в якому домінують баклажани. Ситно і просто, а головне корисно! Опис приготування: Це простий рецепт приготування баклажан по-білоруськи. Вам потрібні наступні інгредієнти: баклажани, помідори, морква, цибуля ріпчаста, перець болгарський, лавровий лист, рослинне масло, сіль і перець чорний. Готову страву можна прикрасити подрібненою зеленню. Гарного вам дня! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Баклажан Блюдо: Гарячі страви/Рагу Географія кухні: Республіки СРСР/Білоруська Інгредієнти:
Кількість порцій: 2-3 Як приготувати Баклажани по-білоруськи Баклажани промийте і наріжте кубиками, посоліть і залиште на 30 хвилин, щоб прибрати гіркоту. Цибулю дрібно ріжемо і обсмажуємо на олії до м'якості. До цибулі додаємо подрібнену морква, помідори і перець. Тушкуємо під кришкою 5 хвилин. На окремій сковороді обсмажуємо баклажани. Сіль і перець за смаком. Перекладаємо баклажани в каструлю, зверху кладемо зажарку і лавровий лист. Тушкуємо 20 хвилин. Смачного! Для того щоб приготувати це приголомшливе блюдо - Баклажани по-білоруськи, необов'язково бути професійним кухарем. Все що вам потрібно - це купити необхідні продукти, які містить повний список інгредієнтів, і уважно вивчити рецепт приготування. Фото кожної дії допоможе зрозуміти, як зробити той чи інший крок. У домашніх умовах ви можете з легкістю змінювати класичний рецепт страви на свій смак. Простий спосіб догодити будь-якому гурману - додати в блюдо улюблені прянощі, при цьому, не міняючи основний склад продуктів. Не забувайте ставити оцінку за рецепт, якщо він вас здивував і порадував. Тепер ви знаєте, як приготувати Баклажани по-білоруськи. Сподіваємося, домашня кулінарія стане для вас не просто хобі, а найулюбленішим заняттям! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 73