Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Короп запечений в рукаві
Сосиски в тісті на сковороді
Смажені рижики
Запечені кабачки в духовці
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Гарячі страви » Баклажани по-білоруськи

Баклажани по-білоруськи

Баклажани по-білоруськи
Час приготування: 1 ч. 0 хв
Прекрасне літнє блюдо, приготування якого не зажадає від вас особливих зусиль. Виходить чудове овочеве рагу, в якому домінують баклажани. Ситно і просто, а головне корисно!

Опис приготування:
Це простий рецепт приготування баклажан по-білоруськи. Вам потрібні наступні інгредієнти: баклажани, помідори, морква, цибуля ріпчаста, перець болгарський, лавровий лист, рослинне масло, сіль і перець чорний. Готову страву можна прикрасити подрібненою зеленню. Гарного вам дня!

Призначення: На обід/На вечерю

Основний інгредієнт:
Овочі/Баклажан
Блюдо: Гарячі страви/Рагу
Географія кухні: Республіки СРСР/Білоруська

Інгредієнти:
  • Баклажани - 700 Грам
  • Морква - 2 Штуки
  • Помідори - 2 Штуки
  • Перець болгарський - 1 Штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 Штука
  • Лавровий лист - 1 Штука
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком

Кількість порцій: 2-3

Як приготувати Баклажани по-білоруськи
Баклажани по-білоруськи Баклажани промийте і наріжте кубиками, посоліть і залиште на 30 хвилин, щоб прибрати гіркоту. Баклажани по-білоруськи Цибулю дрібно ріжемо і обсмажуємо на олії до м'якості. Баклажани по-білоруськи До цибулі додаємо подрібнену морква, помідори і перець. Баклажани по-білоруськи Тушкуємо під кришкою 5 хвилин. Баклажани по-білоруськи На окремій сковороді обсмажуємо баклажани. Сіль і перець за смаком. Баклажани по-білоруськи Перекладаємо баклажани в каструлю, зверху кладемо зажарку і лавровий лист. Тушкуємо 20 хвилин. Баклажани по-білоруськи Смачного!
Для того щоб приготувати це приголомшливе блюдо - Баклажани по-білоруськи, необов'язково бути професійним кухарем. Все що вам потрібно - це купити необхідні продукти, які містить повний список інгредієнтів, і уважно вивчити рецепт приготування. Фото кожної дії допоможе зрозуміти, як зробити той чи інший крок. У домашніх умовах ви можете з легкістю змінювати класичний рецепт страви на свій смак. Простий спосіб догодити будь-якому гурману - додати в блюдо улюблені прянощі, при цьому, не міняючи основний склад продуктів. Не забувайте ставити оцінку за рецепт, якщо він вас здивував і порадував. Тепер ви знаєте, як приготувати Баклажани по-білоруськи. Сподіваємося, домашня кулінарія стане для вас не просто хобі, а найулюбленішим заняттям!
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 620   
Схожі рецепти страв з фото:
Баклажани в мультиварки
Баклажани по-корейськи смажені
Баклажани з м'ясом
Баклажани по-дагестанських
Баклажани по-ростовський
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.