Соте з печерицьЧас приготування: 20 хв Соте з печериць може стати як гарніром, так і закускою. У кожному разі, це блюдо дуже смачне і відмінно поєднується з багатьма іншими. Готується просто і швидко. Опис приготування: Соте з печериць виходить пікантним, завдяки часнику і перцю чилі. У цьому - суть закуски: порушити апетит перед основною стравою. Рецепт соте з шампіньйонів мені дала моя подруга, любителька грибних страв. З тих пір моя сім'я і я в захваті від цієї закуски. До речі, подавати можна і як гарнір - з м'ясними або овочевими стравами. Смачного. Призначення: На обід/На вечерю/На швидку руку Основний інгредієнт: Гриби/Шампіньйони Блюдо: Гарячі страви/Закуски/Соте Дієта: Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Соте з печериць Почистіть гриби, помийте. Киньте їх на сковороду з рослинним маслом. Смажте на середньому вогні до готовності. Печериці слід перевертати кожні дві хвилини. Дуже дрібно порубати часник і червоний перець Чилі. Додайте їх до майже готовим печерицях і перемішайте все разом. Посоліть за смаком і знову перемішайте. Готове соте з шампіньйонів викладіть на паперову серветку, так в неї вбереться все зайве масло від смаження. Подавайте з лаймом, прикрасивши зеленню. Рецепт приготування з фото допоможе вам швидко дізнатися, як готується Соте з печериць будинки. У вас напевно вийде смачний Соте з печериць raquo ;, а якщо вас не влаштовує склад блюда, ви можете з легкістю прибрати або додати будь улюблений інгредієнт, особливо, якщо ви стежите за своєю фігурою і вважаєте калорійність кожної страви. Не бійтеся вносити свої нововведення в приготування страви. Експериментуйте, і тоді приготування їжі стане для вас улюбленим заняттям! Кожне приготоване вами блюдо - це найкраща відповідь на питання, як зробити ваше життя смачніше і різноманітніше! Тепер Ви знаєте, як з легкістю готувати класичний рецепт Соте з печериць в домашніх умовах. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 52