Курячі відбивні по-італійськиЧас приготування: 1 ч. 0 хв Якщо хочете здивувати своїх дегустаторів, приготуйте курячі відбивні по-італійськи. Відмінне поєднання спецій і ніжного м'яса викличе бурхливі похвали. Тільки готуйте багато, добавку точно попросять! Опис приготування: Приготувати панірувальні сухарі потрібно в суміші з пармезаном, а в борошно додати сіль і перець. Обсмажувати сирі грудки потрібно на сильно розігрітій сковороді до золотистого кольору. Ну а запікати в духовці потрібно до тих пір, поки соус не стане густим і ігристим. Курячі відбивні по-італійськи завжди користуються теплим прийомом всередину. Вони смачні, вже ви мені повірте! Подавайте курячі відбивні по-італійськи з вареними овочами. Успіхів і приємного апетиту! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Птах/Курка/Куряча грудка Блюдо: Гарячі страви/Відбивні Географія кухні: Країни Європи/Італійська Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Курячі відбивні по-італійськи Приготуйте борошно, збиті яйця з сіллю, панірувальні сухарі. Відбиту курячу грудку обваляйте в борошні, опустіть в яйця і потім в панірувальні сухарі. Обсмажте грудки в гарячому маслі. Курку перекладіть у форму для запікання, налийте томатний соус. Зверху викладіть шматочки моцарели, запікайте при 180 градусах тридцять хвилин. Смачного! Погодьтеся, покроковий рецепт з фото - це до геніальності простий спосіб дізнатися, як приготувати Курячі відбивні по-італійськи в домашніх умовах. Приготування не забере у вас багато часу, а самостійно зроблене блюдо принесе радість не тільки вам, але і вашим близьким. На нашому сайті викладено класичний рецепт приготування, проте ніщо не заважає вам на свій розсуд доповнити склад продуктів своїми коханими і зробити ще більш смачний домашній Курячі відбивні по-італійськи. Кулінарія - улюблене заняття мільйонів людей, але не варто забувати, що зайві калорії можуть зіпсувати фігуру! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 48