Відбивна по-італійськиЧас приготування: 30 хв Відбивна по-італійськи готується не складніше, ніж звичайнісінька відбивна, проте її смак - куди більш оригінальний і незвичайний. Простий рецепт відбивною по-італійськи - для любителів експериментів. Опис приготування: Вже не знаю, чому ці відбивні назвали саме італійськими. Не впевнений, що самі італійці їдять щось подібне - швидше за все, це блюдо називається відбивні по-італійськи raquo ;, тому що інгредієнти використовуються типово італійські - телятина, моцарелла, томатна паста, орегано. Втім, яка різниця, як це блюдо називається - головне, що виходить дуже смачно :) Прошу любити і жалувати - простий рецепт відбивних по-італійськи! Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл/Обід за 30 хвилин/Святковий обід/На швидку руку Основний інгредієнт: М'ясо/Яловичина/Телятина/Молочні продукти/Сир/Моцарелла Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Країни Європи/Італійська Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Відбивна по-італійськи Гарненько відбиваємо ескалоп - так, щоб вони стали приблизно вдвічі тонше. Змішуємо яйце, сіль, перець і орегано. Кожну відбивну мачає в яєчну суміш. Потім обвалюють у панірувальних сухарях. Паніровані відбивні обсмажуємо на сковороді до утворення легкої скоринки з обох сторін. Обсмажені відбивні перекладаємо на деко, застелений фольгою. Далі необхідно зверху змастити відбивні невеликим шаром томатної пасти. Моцареллу (при бажанні, можна натерти сир іншого сорту) крупно натираємо, присипаємо їй кожну відбивну. Присипаємо м'ясо орегано і ставимо в духовку, розігріту до 200 градусів, і запікаємо 5-7 хвилин. Дістаємо з духовки і негайно подаємо з улюбленим гарніром. Смачного! Виявивши це приголомшливе блюдо, ви просто зобов'язані з'ясувати, як готувати його вдома. У першу чергу, досконально простудіюйте рецепт приготування. Краще всього заздалегідь придбати всі необхідні продукти, щоб не зупиняти приготування в зв'язку з нестачею одного з інгредієнтів. Далі вам слід підготувати і розставити всю необхідну кухонне начиння і продукти. А зараз дізнаємося, як робити Відбивна по-італійськи в домашніх умовах. У цьому нам допоможе докладний рецепт, кожен крок якого супроводжується фото. Якщо ви любите винаходити, то завжди можете внести зміни в простий склад виробу, прибравши або додавши той чи інший інгредієнт. Проробивши всі дії з опису, ви з легкістю зможете запам'ятати, як приготувати смачний Відбивна по-італійськи самостійно. Творіть і експериментуйте на кухні, і тоді кулінарія буде радувати вас і всю вашу родину день у день. Але не забудьте враховувати калорійність виготовлених виробів, щоб завжди залишатися гарними й здоровими. |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 66