Холодець зі свининиЧас приготування: 10 ч. 0 хв На моєму святковому столі завжди є місце холодцю зі свинини. Зазвичай я заливаю холодець в одну велику форму і кілька формочок для кексів. Прикрашаю горошком і морквою і подаю з вареною картоплею. Опис приготування: Рекомендую варити холодець в скороварці, так ви заощадите час. Отже, як приготувати холодець зі свинини? 1. Свинячу рульку і ніжки перед приготуванням очистіть, зріжте копита з ніжок і вимочіть у воді протягом 1,5 год. Потім зріжте м'ясо з кістки рульки великими шматками. Шкіру залиште. Свинячі ніжки розріжте. 2. Вимочену свинину викладіть в каструлю, залийте 2-2,5 л води. Викладіть у воду очищені цибулини. Зніміть накип, додайте солі, перцю і лавровий лист. Як тільки закипить, знизьте вогонь до повільного. 3. Варіть свинину під кришкою на повільному вогні протягом 5-6 годин. Бульйон готового холодцю буде липким (розітріть в руках), а м'ясо відійде від кістки. 4. Часник очистіть і наріжте тонкими пластинками. 5. Готову свинину відкиньте на друшляк (бульйон збережіть!). Відокремте м'ясо від кістки і шкурки, подрібніть за допомогою ножа або м'ясорубки. Змішайте з часником і викладіть в миску або форми. 6. Бульйон процідіть через подвійну марлю. 7. Залийте приготовлену свинину бульйоном. 9. Охолодіть холодець при кімнатній температурі, потім поставте його в холодильник або на балкон до застигання. Холодець зі свинини готовий! Приємного апетиту! Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл/Святковий обід/Сімейна вечеря/Фуршет Основний інгредієнт: М'ясо/Свинина Блюдо: Закуски/Холодець Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 7-8 Ви не випадково забрели на сторінку, де знаходиться опис того, як готувати Холодець зі свинини в домашніх умовах. Хочете спробувати це неповторне блюдо? Тоді вперед! Прослідкуйте, які продукти містить вищеописаний список інгредієнтів, і купіть все потрібне в магазині. Якщо не подобається класичний склад - можете спробувати приготування на свій розсуд, але за відсутності досвіду в кулінарії, краще нічого не міняти. Потім розгляньте рецепт приготування по кроках, вивчаючи фото кожної окремої дії. У вас вийде смачний Холодець зі свинини, якщо будете дотримуватися всі описані правила. Вивчивши рецепт, приступайте до справи, але завжди підглядайте в записі, щоб не забути, як зробити той чи інший крок. Тепер ви знаєте, простий спосіб здивувати близьких своїм кулінарним мистецтвом! Але не забувайте враховувати калорійність всіх вхідних у виріб продуктів, щоб уникнути проблем зі здоров'ям і зайвою вагою. |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 195