Холодець зі свинини і курки
Дивитися всі фотографії (2)
Час приготування: 7 ч. 0 хв Холодець зі свинини та курки я роблю з морквою. Виходить дуже смачно, холодець готується легко. Опис приготування: 1. Для початку замочіть свинячі ніжки і курку в холодній воді. Звичайно, в різних чашках. Потримайте їх у холодній воді близько однієї години. 2. Потім поставити варитися в різні каструлі. 3. В обидві каструлі киньте ріпчасту цибулю. Розділіть порівну. 4. Коли вода закипить, зніміть піну і киньте перець. Теж порівну. 5. І ось м'ясо готове. Відокремте і куряче і свиняче м'ясо від кісток. Зніміть шкірку. 6. Обидва бульйону процідіть і змішайте. 7. Куряче і свиняче м'ясо пропустіть через м'ясорубку разом з часником. 8. Потім розкладіть м'ясо за формами для холодцю. 9. Залийте бульйоном. 10. Поставте в холодильник застигати мінімум на 4 години. Змішавши обидва бульйону, ви отримаєте приємний і ніжний холодець. Курка і свинина добре поєднуються. Подавайте зі свіжою зеленню. Смачного. Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: М'ясо/Птиця/Курка/Свинина Блюдо: Закуски/Холодець Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Вдивіться в цей нескладний, але в той же час оригінальний рецепт. Laquo; Холодець зі свинини та курки - Улюблена страва для багатьох людей. Як приготувати Холодець зі свинини та курки у себе на домашній кухні вам підкаже доскональне опис кожної дії з додаванням фото. Рецепт приготування цієї страви містить в собі класичний склад інгредієнтів, але ви можете, як готувати за цим списком, так і робити свої корективи на власний смак. Приготування їжі - захоплююче заняття, але щоб не нашкодити своєму здоров'ю і не набрати зайву вагу спробуйте щоразу підраховувати калорійність кожного харчового продукту. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 62