Холодець з рульки свинячийЧас приготування: 14 ч. 0 хв Холодець з рульки свинячий виходить наваристим, м'ясних, густим і дуже смачним. Рулька - це свиняча гомілка або передпліччя. Правда, вариться він не одну годину. Холодець можна красиво прикрасити до свята. Опис приготування: Мій простий рецепт розрахований на 1 кг свинячої рульки, але можна взяти і більше (менше). Просто збільште або зменште кількість інгредієнтів до потрібної пропорції. Як приготувати холодець з рульки свинячий? 1. Свинячу рульку перед приготуванням вимочіть у воді протягом години. Потім зріжте м'ясо з кістки великими шматками. Шкіру залиште, кістки також. 2. Вимочену рульку викладіть в каструлю (c шкірою і кістками), залийте 1,5 л води. Викладіть у воду очищені цибулини. Зніміть накип, посоліть, додайте перцю і лавровий лист. Як тільки закипить, знизьте вогонь до повільного. 3. Варіть свинячу рульку під кришкою протягом чотирьох годин. Бульйон готового холодцю буде липким, а м'ясо розваритися і відійде від кістки. 4. Часник очистіть і наріжте тонкими пластинками. 5. Готове м'ясо відкиньте на друшляк (бульйон збережіть!). Відокремте м'ясо від кістки і шкурки, подрібніть (можна пропустити через м'ясорубку). Змішайте з часником і викладіть в мисочки, в яких холодець буде застигати. 6. Бульйон процідіть через марлю. 7. Залийте м'ясо бульйоном. До речі, на м'ясо можна викласти варене яйце, горошок або варену моркву. 9. Охолодіть холодець, потім поставте його в холодильник або на балкон до застигання. Холодець з рульки свинячий готовий! Смачного! Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл/Святковий обід/Сімейна вечеря/Фуршет Основний інгредієнт: М'ясо/Свинина Блюдо: Закуски/Холодець Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 7-8 Виявивши це приголомшливе блюдо, ви просто зобов'язані з'ясувати, як готувати його вдома. У першу чергу, досконально простудіюйте рецепт приготування. Краще всього заздалегідь придбати всі необхідні продукти, щоб не зупиняти приготування в зв'язку з нестачею одного з інгредієнтів. Далі вам слід підготувати і розставити всю необхідну кухонне начиння і продукти. А зараз дізнаємося, як робити Холодець з рульки свинячий в домашніх умовах. У цьому нам допоможе докладний рецепт, кожен крок якого супроводжується фото. Якщо ви любите винаходити, то завжди можете внести зміни в простий склад виробу, прибравши або додавши той чи інший інгредієнт. Проробивши всі дії з опису, ви з легкістю зможете запам'ятати, як приготувати смачний Холодець з рульки свинячий самостійно. Творіть і експериментуйте на кухні, і тоді кулінарія буде радувати вас і всю вашу родину день у день. Але не забудьте враховувати калорійність виготовлених виробів, щоб завжди залишатися гарними й здоровими. |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 656