Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Короп запечений в рукаві
Сосиски в тісті на сковороді
Смажені рижики
Запечені кабачки в духовці
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Напої » Домашнє вино з яблук

Домашнє вино з яблук

Домашнє вино з яблук
Час приготування: 0 хв
Рецепт приготування домашнього вина з яблук для виноробів-аматорів і не тільки. Якщо ви цінуєте вино, але хочете спробувати щось нестандартне - цей рецепт яблучного вина для вас!

Опис приготування:
Приготування домашнього вина вимагає вправності, певних навичок і устаткування. Тим не менше, воно того варте. Добре приготоване домашнє вино з яблук може змагатися і з магазинним вином, а часом воно навіть краще.



Як приготувати домашнє вино з яблук:
1. Для початку ми вичавлюємо сік, використовуючи соковижималку. Додаємо в нього таблетку Campden і пектиновий фермент - це допоможе соку очиститися, вино буде краще. Однак якщо вино з невеликою кількістю каламуті вас не бентежить, можете цей крок пропустити.
2. Переливаємо сік в ферментер і даємо йому настоятися.
3. Після цього, додаємо всі інші інгредієнти, крім дріжджів і цукру. Даємо соку побродити дня 4.
4. Приготувати вино без додавання цукру неможливо. Головне пам'ятати про пропорції і про те, яке вино ви хочете отримати: для сухого вина - 200-220 грам на літр, для солодкого - 300-400 грам, але не більше. Додаємо в наше вино цукор, залишаємо бродити на добу.
5. Тепер додаємо дріжджі, витримуємо ще 4 дні. Після цього вино краще перелити в бочку (для якості смаку) і залишити в прохолодному темному місці на 2 тижні.
6. Розливаємо вино по скляних банках, залишаємо на 2 місяці. Після зняття першої проби, додаємо в вино антиоксидант, переливаємо в пляшки і зберігаємо ще 2 місяці.

Готово! Такий простий рецепт приготування домашнього вина. Тепер ви можете насолоджуватися домашнім вином з яблук в колі друзів і близьких :)


Основний інгредієнт:
Фрукти/Яблука
Блюдо: Напої/Алкогольні/Домашнє вино

Інгредієнти:
  • Яблука - 8 Штук
  • Кип'ячена вода - 4,5 Литра
  • Антиоксидант - 1 Чайна ложка
  • Пакетик дріжджів - 1 Штука
  • Подрібнена таблетка Campden - 1 Штука
  • Харчові добавки - 1 Чайна ложка
  • Танін - 1/4 чайної ложки
  • пектинових порошок - 1/2 чайної ложки
  • Кислотна суміш - 4 чайні ложки
  • Цукор - 1 Кілограм

Кількість порцій: -
Якщо ви переглядаєте цей фантастичний рецепт, значить, ви розумієте толк в смаку. Прийшла пора довести собі і всім навколо, що ви можете і знаєте як приготувати Домашнє вино з яблук. Для початку прочитайте повний склад продуктів, що входять в рецептуру кулінарного виробу. Тут ви бачите класичний метод, як зробити Домашнє вино з яблук в домашніх умовах. Це найпростіший рецепт приготування цієї страви, доповнений повним описом послідовності дій та фото. Порадуйте близьких своїм кулінарним твором і обов'язково поділіться своїми враженнями з усіма користувачами нашого сайту.
Категорія: Напої Переглядів: 876   
Схожі рецепти страв з фото:
Вино з абрикосів
Домашнє вино з вишні
Домашнє пиво столове
Гаряче вино (глінтвейн)
Вино з варення без дріжджів
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.