Листковий киш зі шпинатомЧас приготування: 1 ч. 0 хв Листковий пиріг зі шпинатом для мене просто свято! Я так люблю всілякі пироги, а з листкового тіста все виходить чарівно смачним. Легкий, свіжий пиріг зовсім неважко зробити самому! Опис приготування: Листковий пиріг зі шпинатом можна готувати у вигляді міні пирогів. Шпинат можна брати заморожений. Його потрібно розморозити, віджати зайву рідину і змішати зі збитими яйцями, вершками, спеціями і тертим сиром. Листковий пиріг зі шпинатом можна подавати і теплим і холодним. Пиріг можете робити і з іншою начинкою. Успіхів і приємного апетиту! Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-6 Як приготувати Листковий киш зі шпинатом Підготувати продукти. Форму викласти тестом. У форму викласти шпинат змішаний з сиром, спеціями і вершками. Випікати 45 хвилин при 180 градусах. Виявивши це приголомшливе блюдо, ви просто зобов'язані з'ясувати, як готувати його вдома. У першу чергу, досконально простудіюйте рецепт приготування. Краще всього заздалегідь придбати всі необхідні продукти, щоб не зупиняти приготування в зв'язку з нестачею одного з інгредієнтів. Далі вам слід підготувати і розставити всю необхідну кухонне начиння і продукти. А зараз дізнаємося, як робити Листковий киш зі шпинатом в домашніх умовах. У цьому нам допоможе докладний рецепт, кожен крок якого супроводжується фото. Якщо ви любите винаходити, то завжди можете внести зміни в простий склад виробу, прибравши або додавши той чи інший інгредієнт. Проробивши всі дії з опису, ви з легкістю зможете запам'ятати, як приготувати смачний Листковий киш зі шпинатом самостійно. Творіть і експериментуйте на кухні, і тоді кулінарія буде радувати вас і всю вашу родину день у день. Але не забудьте враховувати калорійність виготовлених виробів, щоб завжди залишатися гарними й здоровими. |
||
Категорія: Різне Переглядів: 24