Свіжий салат зі шпинатомЧас приготування: 40 хв Рецепт приготування свіжого салату зі шпинатом. Приготуйте цей салат і Ви побачите захоплені обличчя Ваших гостей. Смачного! Опис приготування: У блендері збивайте цукровий пісок, оцет, рослинне масло, вустершірскій соус, кетчуп і ріпчасту цибулю до тих пір, поки не отримаєте м'яку масу. Відкладіть отриману масу в сторону. Покладіть бекон у велику, глибоку сковорідку. Смажте на середньому вогні до золотистого кольору. Виймайте зі сковороди, наріжте на дрібні шматочки і відкладіть. Покладіть яйця в каструлю і додайте туди холодної води. Доводьте воду до кипіння і зніміть з вогню. Закрийте кришкою і чекайте хвилин 10-12. Потім вийміть з води, охолодіть і дрібно наріжте. У великій мисці змішайте шпинат, водяний горіх, бекон і яйця. Прикрасьте перед тим, як подавати. Призначення: На обід/На полуденок Основний інгредієнт: Овочі/Шпинат Блюдо: Салати Географія кухні: Країни Європи Інгредієнти:
Кількість порцій: 7 Виявивши це приголомшливе блюдо, ви просто зобов'язані з'ясувати, як готувати його вдома. У першу чергу, досконально простудіюйте рецепт приготування. Краще всього заздалегідь придбати всі необхідні продукти, щоб не зупиняти приготування в зв'язку з нестачею одного з інгредієнтів. Далі вам слід підготувати і розставити всю необхідну кухонне начиння і продукти. А зараз дізнаємося, як робити Свіжий салат зі шпинатом в домашніх умовах. У цьому нам допоможе докладний рецепт, кожен крок якого супроводжується фото. Якщо ви любите винаходити, то завжди можете внести зміни в простий склад виробу, прибравши або додавши той чи інший інгредієнт. Проробивши всі дії з опису, ви з легкістю зможете запам'ятати, як приготувати смачний Свіжий салат зі шпинатом самостійно. Творіть і експериментуйте на кухні, і тоді кулінарія буде радувати вас і всю вашу родину день у день. Але не забудьте враховувати калорійність виготовлених виробів, щоб завжди залишатися гарними й здоровими. |
||
Категорія: Салати Переглядів: 18