Яблучний мусЧас приготування: 30 хв Яблучний мус готується дуже просто і швидко. До того ж, страва виходить бюджетним. Раджу приготувати мус з зелених яблук - у нього приголомшливий смак. Для мусу нам знадобиться також желатин. Опис приготування: Як приготувати яблучний мус? 1. Яблука промийте, очистіть від шкірки і розрізати на часточки. Виріжте серцевину. 2. У каструлю влийте воду і доведіть до кипіння. У киплячу воду викладіть часточки яблук. Варіть до м'якості яблук. На це піде хвилин 10-15. 3. Зварені яблука витягніть з води дірявої ложкою і розімніть їх в пюре або пропустіть через сито в миску. 4. У воду, де варилися яблука, додайте цукор і заважайте до його розчинення. 5. У холодній воді на хвилин 5 замочіть желатин. 6. Через 5 хвилин додайте желатин в сироп, по листку. 7. Сироп з желатином введіть в яблучне пюре. Додайте ванілін і перемішайте. 8. Нехай мус трохи охолоне. Потім збийте його міксером. 9. Готовий яблучний мус викладіть по креманкам, остудіть і подавайте. Яблучний мус готовий! Приємного апетиту! Призначення: Для дітей/На святковий стіл Основний інгредієнт: Фрукти/Яблука Блюдо: Десерти/Мус Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Якщо ви переглядаєте цей фантастичний рецепт, значить, ви розумієте толк в смаку. Прийшла пора довести собі і всім навколо, що ви можете і знаєте як приготувати Яблучний мус. Для початку прочитайте повний склад продуктів, що входять в рецептуру кулінарного виробу. Тут ви бачите класичний метод, як зробити Яблучний мус в домашніх умовах. Це найпростіший рецепт приготування цієї страви, доповнений повним описом послідовності дій та фото. Порадуйте близьких своїм кулінарним твором і обов'язково поділіться своїми враженнями з усіма користувачами нашого сайту. |
||
Категорія: Різне Переглядів: 348