Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Короп запечений в рукаві
Сосиски в тісті на сковороді
Смажені рижики
Запечені кабачки в духовці
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Соуси » Ткемалевий соус

Ткемалевий соус

Ткемалевий соус
Час приготування: 40 хв
В оригінальному рецепті використовуються червоні сливи ткемалі. Так як у нас такі сливи важко знайти, його можна приготувати зі звичайних слив. Соус добре підходить до м'ясних страв і страв з птиці.

Опис приготування:
Перед вами простий рецепт приготування ткемалевого соусу. Соус готується на основі слив. За смаком виходить кисло-солодким, ідеально підходить до м'ясних страв, а також страв з птиці. Перед вживанням соус потрібно остудити.

От і все. Думаю, нічого складного тут немає. Удачі!

Призначення: На обід/На вечерю

Основний інгредієнт:
Фрукти/Слива
Блюдо: Соуси/До м'яса/К птиці
Географія кухні: Республіки СРСР/Грузинська/Татарська

Інгредієнти:
  • Кинза свіжа - 1 Штука (пучок)
  • Цукор - 1 Ст. ложка
  • Сіль - 1 Ст. ложка
  • Перець гострий - 1 Штука
  • Слива - 1000 Грам
  • Часник - 1 Зубчик

Кількість порцій: 4-5

Як приготувати Ткемалевий соус
Ткемалевий соус Зливи промиваємо і очищаємо від шкірки. Ткемалевий соус Подрібнюємо сливи в блендері. Ткемалевий соус Кінзу промиваємо і дрібно нарізаємо. Ткемалевий соус Часник і гострий перець промиваємо, а потім дрібно нарізаємо. Ткемалевий соус Зливи перекладаємо в каструлю, додаємо по 1 ст.л. цукру і солі. Доводимо до кипіння, варимо 5 хвилин. Ткемалевий соус Кладемо кінзу, часник і перець. Сіль і цукор, за смаком. Все перемішуємо і варимо ще 2 хвилини. Ткемалевий соус Готовий соус остудіть. Смачного!
На цій сторінці представлений простий, але в теж час дуже смачний рецепт. Ткемалевий соус -досить відоме блюдо серед любителів добре поїсти. Однак якщо ви хочете знати, як приготувати його в домашніх умовах, наберіться терпіння і виконуйте наших рекомендацій. Щоб прискорити і полегшити приготування цього кулінарного виробу, радимо вам дотримуватися наступних правил. Перед початком роботи, обов'язково вивчіть список необхідних продуктів - якщо чогось не вистачає, придбайте це в магазині. Крім того, класичний склад інгредієнтів може змінюватися на ваш розсуд і смак. Далі прочитайте рецепт приготування повністю і почніть виконувати кожен крок по порядку, не забуваючи дивитися на фото, яке допомагає краще зрозуміти, як зробити ту чи іншу дію. Провівши експеримент і з'ясувавши, як готується Ткемалевий соус будинку, ви можете сміливо висловлювати свої враження та поради в розділі коментарів. Таке чудове хобі як кулінарія привнесе яскравих відчуттів у ваше життя і допоможе прикрасити ваш домашній затишок.
Категорія: Соуси Переглядів: 942   
Схожі рецепти страв з фото:
Соус Ремулад
Молочно-часниковий соус
Соус на зиму з помідорів
Грибний соус з сиром
Наливка з сливи
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.