Ткемалевий соус![]() Час приготування: 40 хв В оригінальному рецепті використовуються червоні сливи ткемалі. Так як у нас такі сливи важко знайти, його можна приготувати зі звичайних слив. Соус добре підходить до м'ясних страв і страв з птиці. Опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування ткемалевого соусу. Соус готується на основі слив. За смаком виходить кисло-солодким, ідеально підходить до м'ясних страв, а також страв з птиці. Перед вживанням соус потрібно остудити. От і все. Думаю, нічого складного тут немає. Удачі! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Фрукти/Слива Блюдо: Соуси/До м'яса/К птиці Географія кухні: Республіки СРСР/Грузинська/Татарська Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-5 Як приготувати Ткемалевий соус ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() На цій сторінці представлений простий, але в теж час дуже смачний рецепт. Ткемалевий соус -досить відоме блюдо серед любителів добре поїсти. Однак якщо ви хочете знати, як приготувати його в домашніх умовах, наберіться терпіння і виконуйте наших рекомендацій. Щоб прискорити і полегшити приготування цього кулінарного виробу, радимо вам дотримуватися наступних правил. Перед початком роботи, обов'язково вивчіть список необхідних продуктів - якщо чогось не вистачає, придбайте це в магазині. Крім того, класичний склад інгредієнтів може змінюватися на ваш розсуд і смак. Далі прочитайте рецепт приготування повністю і почніть виконувати кожен крок по порядку, не забуваючи дивитися на фото, яке допомагає краще зрозуміти, як зробити ту чи іншу дію. Провівши експеримент і з'ясувавши, як готується Ткемалевий соус будинку, ви можете сміливо висловлювати свої враження та поради в розділі коментарів. Таке чудове хобі як кулінарія привнесе яскравих відчуттів у ваше життя і допоможе прикрасити ваш домашній затишок. |
||
Категорія: Соуси
Переглядів: 942