Гарбузовий супЧас приготування: 1 ч. 0 хв Рецепт приготування гарбузового супу. Суп готується дуже смачним, і на його приготування не йде багато часу. Опис приготування: Гарбузовий суп приготувати дуже легко. Для його приготування не потрібно великої кількості спецій та інгредієнтів. Блюдо виходить легким і смачним. Призначення: На обід Основний інгредієнт: Овочі/Гарбуз Блюдо: Супи Географія кухні: Російська кухня Дієта: Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Як приготувати Гарбузовий суп 1. У першу чергу квасоля необхідно відварити до стану напівготовності (добре попередньо квасолю замочити на ніч). 2. У каструлю доливаємо бульйон і воду. Для приготування бульйону можна використовувати бульйонні заморожені кубики. Потім миємо й очищаємо від шкірки картоплю, нарізаємо його, і додаємо в каструлю. Готуємо гарбуз, нарізаємо великими кубиками і так само кидаємо в каструлю. 3. Поки варяться овочі, займемося цибулею. Лук потрібно почистити, дрібно-дрібно порізати, і на гарячій сковороді в рослинному маслі пасерувати, поки вона не стане м'якою. Дрібно нарізаємо часник і додаємо в сковороду. 4. У каструлю з супом кладемо часник і цибулю. Помиємо помідори, поріжемо невеликими шматочками. 5. Додаємо їх у суп. Спеції та сіль додаємо за смаком. 6. Тепер все перемішуємо і проварюємо ще трохи. Вимикаємо і даємо настоятися. Суп готовий. Погодьтеся, покроковий рецепт з фото - це до геніальності простий спосіб дізнатися, як приготувати Гарбузовий суп в домашніх умовах. Приготування не забере у вас багато часу, а самостійно зроблене блюдо принесе радість не тільки вам, але і вашим близьким. На нашому сайті викладено класичний рецепт приготування, проте ніщо не заважає вам на свій розсуд доповнити склад продуктів своїми коханими і зробити ще більш смачний домашній Гарбузовий суп. Кулінарія - улюблене заняття мільйонів людей, але не варто забувати, що зайві калорії можуть зіпсувати фігуру! |
||
Категорія: Супи Переглядів: 48