Гарбузовий суп мускатЧас приготування: 50 хв Ніжний крем-суп, з надзвичайно приємним смаком. Цей суп пробуджує любов до гарбузі навіть у тих, хто гарбуз не дуже то й любить ... Призначення: На обід Основний інгредієнт: Овочі/Гарбуз Блюдо: Супи Географія кухні: Північна і Південна Америка Дієта: Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Гарбузовий суп мускат Гарбуз очистити і порізати на кубики. Цибулю і часник дрібно нарізати, спасерувати на 50 м масла. Додати шматочки гарбуза, сіль, перець, карі, мускатний горіх, паприку. Влити воду і тушкувати 20 хвилин. Овочеву суміш остудити і подрібнити у блендері до отримання однорідної маси. Далі додати вершки. Розлити по ємностей суп, прикрасити його кунжутної посипкою і хрусткими Крісп (лучще житніми) Погодьтеся, це приголомшливий рецепт! Такий простий і такий смачний! Гарбузовий суп мускат - вдале блюдо для будь-якого приводу. Його приготування не займе багато часу. Розгляньте фото, на яких відображені порядок дій та необхідні продукти. Також вивчіть склад і кількість потрібних інгредієнтів. Тепер ви можете запам'ятати, як приготувати Гарбузовий суп мускат в домашніх умовах. Так готується класичний варіант кулінарного виробу, але ви маєте право вносити свої доробки та задумки. Якщо ви придумали інший рецепт приготування - обов'язково поділіться нею з користувачами нашого сайту. Все більше і більше людей об'єднує кулінарія, але не варто нехтувати своїм здоров'ям і фігурою. Важливо враховувати калорійність їжі, що вживається, підраховуючи калорії кожного окремого продукту. Вчіться мистецтву смачно і здорово харчуватися! |
||
Категорія: Супи Переглядів: 36