Грибна юшкаЧас приготування: 1 ч. 0 хв Цей класичний рецепт грибної юшки прийшов до нас із Закарпаття. Його потрібно спробувати всім - готується легко, виходить ситним і просто неймовірно ароматним! Та й готувати можна в будь-який сезон Опис приготування: Цей рецепт приготування грибної юшки хороший тим. що є дійсно універсальним, - адже завдяки сушеним грибам його можна готувати взимку, замінюючи їх свіжими, як тільки настане сезон. Ну, або замороженими, їх і зовсім можна знайти в кожному супермаркеті. Як приготувати грибну юшку: 1. Для початку гриби (найкраще використовувати білі) сушені замочуємо, це найкраще зробити заздалегідь, можна їх залишити на ніч, наприклад. 2. Воду, що залишилася після замочування, переливаємо в каструлю. Доливаємо також свіжої води, щоб вийшло приблизно три літри. Ставимо на вогонь. 3. Тим часом розмочені гриби нарізаємо невеликими шматками, і додамо в каструлю. Доводимо до кипіння і зменшуємо вогонь. 4. Поки бульйон вариться, займемося овочами. Картоплю миємо, чистимо, ріжемо, і додаємо до юшке. Варимо до готовності. 5. Цибулю і моркву теж миємо і чистимо, дрібно шаткуємо, і обсмажуємо в рослинному маслі. 6. Коли картопля стане м'якою, додаємо овочі зі сковороди. Масло не поспішайте виливати в каструлю, воно нам ще знадобиться. Закриваємо кришкою. і Томім далі. 7. На тій же сковороді із залишками масла обсмажуємо борошно до золотистого кольору. Додамо до юшке. 8. Солимо, перчимо і додаємо приправи за смаком. Часник пропускаємо через прес, і додамо в самому кінці. Готово! Таку грибну юшку в домашніх умовах найкраще залишити настоюватися деякий час, а потім подавати з сухариками, посипавши зеленню. Призначення: На обід Основний інгредієнт: Гриби Блюдо: Супи Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як готується це прекрасне блюдо, ви зможете дізнатися, вивчивши детальний рецепт з фото. Приготування займе у вас мало часу і зусиль, якщо ви будете слідувати всім перерахованим рекомендацій і порад. Грибна юшка - простий і дешевий спосіб порадувати своїх домочадців. Не забувайте піклуватися про своє здоров'я і фігуру, тому завжди намагайтеся підраховувати калорійність входять до складу виробу продуктів. Тепер ви знаєте, як робити Грибна юшка в домашніх умовах, можете поділитися з усіма фотографією отриманого шедевра і залишити свій коментар для автора. |
||
Категорія: Супи Переглядів: 1453