Пиріг з бузиноюЧас приготування: 1 ч. 0 хв За народними повір'ями, ягоди бузини уповільнюють старіння. А смачний пиріг з цими ягодами доставить вам користь і насолоду. Опис приготування: Бузина - дуже корисна ягода і цінується в народній медицині. Її з успіхом застосовують і в кулінарії - печуть пиріжки, кекси і пироги. Хочу розповісти вам, як приготувати пиріг з бузиною. Простий рецепт пирога з бузиною не відніме у вас багато часу, а результат буде чудовим. 1. Змішати м'яке масло, яйця, ванілін і цукор. Можна це зробити за допомогою міксера. 2. Додати в суміш соду, погашену оцтом або лимонним соком. все добре перемішати. 3. Додати в суміш, просіяне борошно і замісити тісто. Воно не повинно липнути до рук і бути гладким і еластичним. За необхідності, додайте трохи борошна. 4. Ягоди бузини моєму, підсушують і засипаємо цукром, нехай дадуть сік. Цей сік нам знадобиться для компоту. А в пирозі зайвий сік зовсім не потрібен. 5.Делім тісто на дві частини. Одну частину - 2/3 всього тесту, розгортаємо в шар товщиною 1,5 см. Робимо невеликі бортики! 6. Зливаємо сік з ягід і перемішуємо ягоди з крохмалем. Якщо ягоди здалися вам не дуже солодкими - можна додати 1-2 столових ложки цукру. 7. Викладаємо ягідну начинку на тісто і зверху натираємо на крупній тертці залишився тісто. 8. Випікати пиріг в нагрітій до 200 градусів духовці приблизно 20-25 хвилин. Остиглий пиріг можна посипати цукровою пудрою. Розрізаємо пиріг на красиві шматочки і подаємо до чаю. Смачного! Призначення: На вечерю Основний інгредієнт: Ягоди/Бузина Блюдо: Випічка/Пироги Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 6-8 Ви давно хотіли з'ясувати, як приготувати Пиріг з бузиною самостійно вдома? Наш простий рецепт допоможе вам у цьому. Фото кожного кроку досконально описує, як готується зацікавило вас блюдо. Приготування - справа привабливу і цікаве. Не сумнівайтеся, це найсмачніший рецепт приготування. Але, звичайно ж, ви самі можете придумати, як змінити класичний склад інгредієнтів і додати частинку своєї фантазії в ваш домашній кулінарний продукт. Тепер ви знаєте, як зробити Пиріг з бузиною. Намагайтеся враховувати калорійність окремих складових страви, щоб не набрати зайву вагу. Улюблена усіма кулінарія та здоровий спосіб життя повинні поєднуватися разом! |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 106