Повидло з бузиниЧас приготування: 2 ч. 0 хв Повидло з бузини рекомендується всім, хто веде сидячий спосіб життя. Бузина відмінно регулює обмін речовин. Досить з'їсти ложку на сніданок або розпустити в чашці чаю. До того ж, воно - смачне! Опис приготування: Повидло з бузини мені порекомендувала знайомий лікар. Настрій і тіло через сидячої роботи стало якимось пухким, постійно почала відчувати слабкість. Для регулярних занять спорту потрібна сила волі, а ось розбавити в склянці води ложку повидла з бузини - зовсім нескладно. Візьміть і ви для себе за правило починати робочий день не тільки з чашки кави, але і з такого ось бузинового ліки raquo ;. Як приготувати повидло з бузини? 1. Ягоди зніміть з гілочок, переберіть і промийте. 2. Викладіть ягоди бузини в каструлю, залийте водою, доведіть до кипіння і варіть протягом півгодини. Періодично помішуйте. 3. Проварені ягоди протріть через дрібне сито. Вийшло пюре перекладіть назад в каструлю. 4. У пюре додайте цукор, перемішайте і поверніть на вогонь. Доведіть до кипіння і зменшіть вогонь на повільний. Варіть протягом 15 хвилин, помішуючи. 5. Готове повидло з бузини розкладіть по простерилізувати сухим банкам і закатати. Зберігайте в темному прохолодному місці. Смачного! Основний інгредієнт: Ягоди/Бузина Блюдо: Заготовки/Повидло Інгредієнти:
Кількість порцій: 10 Ви давно хотіли з'ясувати, як приготувати Повидло з бузини самостійно вдома? Наш простий рецепт допоможе вам у цьому. Фото кожного кроку досконально описує, як готується зацікавило вас блюдо. Приготування - справа привабливу і цікаве. Не сумнівайтеся, це найсмачніший рецепт приготування. Але, звичайно ж, ви самі можете придумати, як змінити класичний склад інгредієнтів і додати частинку своєї фантазії в ваш домашній кулінарний продукт. Тепер ви знаєте, як зробити Повидло з бузини. Намагайтеся враховувати калорійність окремих складових страви, щоб не набрати зайву вагу. Улюблена усіма кулінарія та здоровий спосіб життя повинні поєднуватися разом! |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 285