Квашені вершкиЧас приготування: 1 ч. 0 хв Сливові помідори відрізняються від звичайних більш яскравим смаком і формою вершки. Такі квашені вершки відмінно виглядають і виходять дуже смачними. На закваску йде трохи більше місяця. Спробуйте! Опис приготування: Квашені вершки відмінно підійдуть до м'ясних страв і будуть добре виглядати на святковому столі. Після закваски треба буде почекати кілька місяців, перш ніж можна буде покуштувати солоненьке помидорчиков. Інгредієнти розраховані на одну трилітрову банку. Отже, як приготувати квашені вершки? 1. У чисту суху банку покладіть промиті хріновий лист, листя вишні і смородини, кріп, горошок перцю всіх видів і очищені зубчики часнику. 2. Помідори промийте і також покладіть у банку (досить щільно). 3. У банку з помідорами всипте сіль і цукор, потім залийте фільтрованої водою. Закрийте поліетиленовою кришкою і залиште при кімнатній температурі на кілька днів. 4. Коли рідина почне мутнеть, переставте помідори в холодильник або підвал. Помідори повинні настоюватися від півтора до двох місяців, по закінченню яких вони будуть готові до вживання. Смачного! Основний інгредієнт: Овочі/Помідор Блюдо: Заготовки/Квашення Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-5 Спробуйте самі приготувати це смачне блюдо будинку. Рецепт Квашені вершки гранично простий, так як весь процес створення зображений на фото. Ви можете спробувати зробити класичний варіант кулінарного виробу, а так само втілити оригінальний рецепт приготування, додавши свої улюблені інгредієнти у представлений тут склад. Laquo; Квашені вершки - Відмінний спосіб підняти настрій в будинку! |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 104