Цукати з грушіЧас приготування: 1 дн. 1 ч. 0 хв Зварені в цукровому сиропі і підсушені груші або цукати з груші - улюблені ласощі багатьох. Холодними зимовими вечорами краще солодощі не придумаєш - хрустка і солодка частинка сонячного літа! Опис приготування: Для приготування цукатів бажано використовувати тверді, злегка недозрілі груші. Промийте їх, а потім дотримуйтесь рекомендацій мого покрокового рецепта. Як приготувати цукати з груші: 1. Груші наріжте часточками, виріжте плодоніжки, насіннєві коробочки, ушкодження. 2. Нарізані шматочки бланшируйте в киплячій воді протягом 10 хвилин. 3. Відразу після бланшування перекладіть наші грушеві шматочки в холодну воду. 4. Поки груші бланшують підготуйте цукровий сироп. 5. Вибравши груші з холодної води, перекладіть їх у каструлю і тут же залийте гарячим сиропом. 6. Залиште груші в сиропі настоятися протягом 3-4 годин. 7. Після того, як вони постоять, поваріть протягом 5-8 хвилин. Зніміть з вогню і знову залиште на 10 годин. Таку процедуру повторіть 2-3 рази, поки груші не стануть прозорими. 8. Наприкінці варіння додайте лимонну кислоту. Перемішайте, доварити, відкиньте на друшляк, щоб сироп з груш стек. Це відбудеться приблизно через пару годин. 9. Нагрійте духовку до 40 градусів і відправляйте туди цукати на деку, застелене папером для випічки. Цукати будуть готові приблизно через 9 годин. Смачного! Тримайте їх у банках, закритих пергаментів або матеріалом. Основний інгредієнт: Фрукти/Груша Блюдо: Заготовки Інгредієнти:
Кількість порцій: 10 Тут показаний простий рецепт приготування усіма нами улюбленого кулінарного виробу - Цукати з груші. Якщо у вас ще залишилися питання, сміливо звертайтеся до автора за порадою. Так само якщо ви знаєте, як зробити Цукати з груші ще смачніше, пишіть ваші рекомендації в розділі коментарів. Будь-який з відвідувачів нашого сайту може додати своє фото вийшло шедевра. Сподіваємося приготування принесло вам радість, а вийшло блюдо здивувало ваших близьких. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 879