Мариновані грушіЧас приготування: 2 ч. 0 хв Маринувати краще не переспілі, міцні груші, причому маринувати їх краще не цілими, а розрізавши на кілька частин і присипавши корицею. Читайте рецепт - дізнаєтеся, як маринувати груші правильно! ;) Опис приготування: Рецепт розрахований на 5 літрових банок. Раджу вибрати для маринування щільні невеликі груші. Як маринувати груші: 1. Груші промийте, просушіть. Видаліть пошкоджені місця, насінні коробки, плодоніжки. За бажанням, можете зняти шкірку. Мені здається, що біла груша в десерті виглядає красивіше. Розріжте груші на часточки. 2. Налийте в каструлю один літр води, додайте 1-2 грами лимонної кислоти і доведіть до кипіння. У киплячій воді бланшируйте груші протягом однієї-двох хвилин. Потім відразу ж перекладіть груші в холодну воду до охолодження. 3. Підготуйте літрові баночки. Простерилизуйте і просушіть їх. На дно банок викладіть порівну гвоздику, корицю і запашний перець. Зверху покладіть груші до плічок банки. 4. Зваріть маринад з води, цукру, оцту. Гарячим маринадом залийте груші. 5. Банки прикрийте кришками і поставте стерилизоваться на 10 хвилин. Бажано дно каструлі, в якій будете стерилізувати банки з маринованої грушею, вистелити тканиною. Потім банки закатати, перевернувши догори дном, поставте на підлогу і укутайте ковдрою. Залиште до повного охолодження. Наша маринована груша готова! Смачного! Основний інгредієнт: Фрукти/Груша Блюдо: Заготовки/Маринування Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-7 Якщо ви переглядаєте цей фантастичний рецепт, значить, ви розумієте толк в смаку. Прийшла пора довести собі і всім навколо, що ви можете і знаєте як приготувати Мариновані груші. Для початку прочитайте повний склад продуктів, що входять в рецептуру кулінарного виробу. Тут ви бачите класичний метод, як зробити Мариновані груші в домашніх умовах. Це найпростіший рецепт приготування цієї страви, доповнений повним описом послідовності дій та фото. Порадуйте близьких своїм кулінарним твором і обов'язково поділіться своїми враженнями з усіма користувачами нашого сайту. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 762