Капуста з яблуками на зимуЧас приготування: 5 днів. 13 ч. 0 хв Якщо ви хочете завжди мати про запас смачний гарнір або закуску, пропоную вам рецепт приготування капусти з яблуками на зиму. Опис приготування: Щоб приготувати капусту з яблуками на зиму в домашніх умовах, вам треба дотримати наступні пропорції - на 1 кг капусти 50 грам яблук і 30 грам моркви. При такому співвідношенні капуста вийде найбільш смачною. Розпишемо процес приготування по кроках: 1. Промиваємо капусту в холодній воді. Очищаємо її від підгнилих листя, витираємо паперовими рушниками насухо. Дрібно шаткуємо в миску. 2. Чистимо морква, натираємо на тертці. Складаємо в миску до капусти. 3. Моєму яблука, нарізаємо на дольки, прибираємо насіння. 4. Варимо розсіл. Кип'ятимо підсолену воду. 5. Поки вода кип'ятиться, обшпарюємо банки. 6. Ретельно перемішуємо морква з капустою. Утрамбовуємо в ошпарені банки. 7. Рівномірно розподіляємо по банкам часточки яблук. 8. Заливаємо в банки розсіл. Накриваємо кришкою, перевертаємо, поки не охолоне. 10. Коли банка охолоне, залишаємо її в прохолодному місці. 11. Через тиждень можна знімати першу пробу. Основний інгредієнт: Овочі/Капуста Блюдо: Заготовки/Соління Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-8 Цей смачний Капуста з яблуками на зиму ви зможете з легкістю зробити в домашніх умовах. А з питанням, як приготувати цю страву правильно, вам допоможе покроковий опис з фото. Пам'ятайте, ви завжди можете експериментувати будинку і міняти класичний склад рецепта. А як готувати Капуста з яблуками на зиму з додаванням нових інгредієнтів, ви можете поділитися на нашому сайті. Рецепт приготування страви розмістіть у відповідному розділі сайту. Вкажіть простий спосіб, як робити Капуста з яблуками на зиму. Так само ви можете додати відео вашого нового шедевра. Ось вам і чудове хобі - домашня кулінарія! |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 114