Варення з яблук часточками прозореЧас приготування: 3 днів. 4 ч. 0 хв Наша їжа повинна бути не тільки смачною, але й естетично красивою. Така теза цілком можна застосує до варення з яблук часточками. Виходить неймовірно красиво і смачно, крім того воно прозоре! Опис приготування: Це класичний рецепт приготування варення з яблук часточками прозорого. Варення вариться в кілька етапів. Для початку засипте яблука цукром і залиште на добу, робиться це для того, щоб вони пустили сік і гарненько просочилися цукром. Потім варимо вариво в три заходи (в деталях показано на фото). Готове варення розкладіть по стерилізованим баночках, закрийте кришками. Баночки переверніть до повного охолодження, а потім сховайте в провітрюване і сухе місце для зберігання. Удачі! Призначення: Для дітей/На полуденок Основний інгредієнт: Фрукти/Яблука Блюдо: Заготовки/Варення Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-5 Як приготувати Варення з яблук часточками прозоре Ретельно моєму яблука. Розрізаємо на чотири частини, насіння видаляємо. Ріжемо яблука дольками, кладемо в глибоку ємність для варіння. Зверху засипаємо цукром. Гарненько струсніть миску, щоб цукор рівномірно розподілився серед яблук. Накрийте яблука кришкою і залиште так на добу. Через добу яблука добре просочаться цукром і дадуть сік. Прийшов час варити варення. Ставимо миску на вогонь і варимо, перемішуючи дерев'яною лопаткою час від часу. Коли закипить, проваріть ще кілька хвилин і зніміть з плити. Накрийте кришкою і залиште на добу. Через добу, знову доводимо до кипіння, варимо кілька хвилин, знімаємо з вогню і під кришкою залишаємо на другу добу. На третій день повністю повторіть процедуру. Готове варення розкладіть по стерилізованим баночках. Смачного! Варення з яблук часточками прозоре - простий спосіб порадувати ваших близьких. Перед вами найкращий рецепт приготування улюбленого кулінарного виробу. Уважно вивчивши всі рекомендації та розглянувши фото, ви зрозумієте, як приготувати Варення з яблук часточками прозоре в домашніх умовах. Щоб приготування не забрало багато часу, радимо вам заздалегідь підготувати всі необхідні інгредієнти, які входять до складу страви, і кухонні прилади, які можуть знадобитися під час процесу. Якщо вам сподобався представлений на цій сторінці рецепт, прохання оцінити його по достоїнству і залишити свій коментар. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 81