Варення з яблук цільними часточкамиЧас приготування: 1 дн. 14 ч. 0 хв Ароматне смачне варення, приготоване за цим рецептом, стане для вас незамінним, варто лише разочок спробувати. А за рахунок особливості приготування зберігаються красиві цільні часточки яблук. Опис приготування: Це - класичний рецепт приготування варення з яблук цільними часточками. Вибирайте тільки тверді, соковиті і солодкі яблука. Часточки нарізайте тонко, так як варення не варимо, а доводимо до кипіння і наполягаємо, в такому порядку три рази. Перемішувати варення потрібно дуже акуратно, часточки не повинні пошкодиться. Успіхів вам! Призначення: Для дітей/На полуденок Основний інгредієнт: Фрукти/Яблука Блюдо: Заготовки/Варення Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Варення з яблук цільними часточками Яблука промийте і наріжте тонкими часточками. Перекладіть яблука в ємність для варіння, засипте цукром, додайте воду і перемішайте. Варіть на середньому вогні до закипання, потім зніміть з вогню і відставте убік на 12 годин. Повторіть процедуру ще 2 рази. Перед останньою варінням додайте лимонну кислоту. Готове варення розлийте по стерилізованим баночках. Смачного! Якщо Ви хочете спробувати який смачний цей кулінарний продук, дотримуйтесь докладного пошаговому опису з фото і дізнаєтеся, як приготувати Варення з яблук цільними часточками швидко і смачно. Рецепт приготування цієї страви досить простий і ви з легкістю зробите це неповторне страву в домашніх умовах. Класичний склад продуктів завжди можна оригінально змінити під себе. Після створення представленої ідеї, обов'язково поділіться своїм коментарием з автором і оцініть даний рецепт! Laquo; Варення з яблук цільними часточками - Унікальний спосіб внести домашній затишок у вашу повсякденну сімейне життя. Порадуйте своїх рідних і близьких і доведіть, що для вас кулінарія - найулюбленіше хобі! |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 42