Огірки по-польськи на зимуЧас приготування: 3 днів. 4 ч. 0 хв Якщо ви любите пробувати нові рецепти заготовки огірків, вам обов'язково потрібно знати, як приготувати огірки по-польськи на зиму. Опис приготування: Рецепт приготування огірків по-польськи на зиму дуже просто. Строго дотримуватися рецепту необов'язково. Якщо ви любитель маринованого перцю, його також можна додати в банку, цілим або частинами - смаку це не зіпсує, а тільки додасть пікантну гостроту. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Огірок Блюдо: Заготовки/Соління Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-6 Як приготувати Огірки по-польськи на зиму Огірки миємо в холодній воді. Ріжемо уздовж на довільну кількість частин. Мені зручніше на 4 частини. Огірки залишаємо у воді на 3 години. Тим часом готуємо розсіл. У воду в каструлі додаємо рослинне масло, оцет, сіль, цукор, подрібнений часник. Доводимо розсіл до кип'ятіння, варимо 15-20 хвилин і заливаємо його в банки з утрамбованими туди огірками. Банки стерилізуємо хвилин 15-20. Перевертаємо їх до охолодження. Зберігати в прохолодному місці. Якщо хочете спробувати який смачний цей кулінарний шедевр, дотримуйтесь покроковому опису з фото і дізнаєтеся, як приготувати Огірки по-польськи на зиму. Як бачите, рецепт приготування досить простий і ви з легкістю зробите це неповторне блюдо в домашніх умовах. Класичний склад продуктів завжди можна коригувати під себе. Після втілення представленої ідеї, обов'язково поділіться своїм відкликанням з автором і оцініть даний рецепт! Огірки по-польськи на зиму - унікальний спосіб внести домашній затишок у вашу повсякденне життя. Порадуйте своїх близьких і доведіть, що для вас кулінарія - одне з найулюбленіших занять! |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 103