Огірки на зиму з горілкоюЧас приготування: 2 днів. 9 ч. 0 хв Є багато різних способів зберігання огірків. Сьогодні я розповім поділюся з вами рецептом приготування огірків з горілкою, який нещодавно побачив в інтернеті. Опис приготування: Отже, покроковий рецепт приготування огірків з горілкою складається з наступних етапів: 1. Стерилізуємо банки. 2. Промиваємо в холодній воді огірки. Промиваємо в холодній воді зелень, витираємо її паперовим рушником, дрібно нарізаємо. 3. Огірки та зелень утрамбовуємо в банку. 4. Визначаємо необхідну кількість розсолу. У банку з огірками і зеленню заливаємо сиру воду. Доливаємо воду до горлечка. Виливаємо її в каструлю. Додаємо в каструлю лимонну кислоту, сіль, цукор. 5. Кип'ятимо воду. 6. Наливаємо її в банку з огірками і тримаємо у банку 5 хвилин. 7. Виливаємо воду в каструлю, кип'ятимо. 8. Заливаємо заливаємо розсіл в банку. Додаємо горілку, відразу закочує банку. Через пару-трійку днів можна пробувати. Основний інгредієнт: Овочі/Огірок Блюдо: Заготовки/Соління Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-6 Огірки на зиму з горілкою - всіма нами улюблене блюдо, яке вражає своєю простотою і смаком. Представлений тут рецепт легко дає зрозуміти, як приготувати Огірки на зиму з горілкою в домашніх умовах - все, що вам необхідно це читати опис кожного кроку і стежити за фото. Домашня кулінарія вітає експерименти, і не виключає додавання своїх інгредієнтів в класичний склад виготовленого вироби. Сподіваємося, приготування доставило вам задоволення, а неповторний смак страви порадував близьких. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 220