Морква по-корейськи на зимуЧас приготування: 1 ч. 30 хв Смачна і пікантна морквина на зиму. Один з найпопулярніших рецептів заготовки морквини - по-корейськи. Опис приготування: Заготовки з морквини чомусь не користуються особливою популярністю у господинь. Я теж не робила ніяких заготовок з моркви, поки мої дітки не стали студентами. Тут і стали в нагоді книги з рецептами різних заготовок і попався мені на очі рецепт приготування моркви по-корейськи на зиму. Виявляється, смачну і гостру моркву можна заготовити про запас. Розповідаю, як приготувати морква по-корейськи на зиму. 1. Моркву миємо й натираємо на спеціальній тертці. Якщо у вас немає такої терки, не біда - можна натерти моркву на великій тертці. 2. Очистити часник і подрібнити його. Кількість часнику можна зменшувати або збільшувати на ваш смак. 3. Змішуємо часник, морква і спеції для корейської моркви. Залишаємо овочі хвилин на 15, щоб вони пустили сік. 4. Своїм та стерилізуємо банки. 5. Розкладаємо морква по банках. Наповнювати банки не до самого верху, а приблизно на 1 см нижче горлечка. 6. Наливаємо воду в каструльку, додаємо цукор, сіль, оцет і рослинне масло. Ставимо на вогонь, доводимо до кипіння. Кип'ятимо 2-3 хвилини. 7. Заливаємо киплячим маринадом моркву в банках і закупорюють банки кришками. Укутуємо банки теплою ковдрою і залишаємо до повного охолодження. Зберігаємо в прохолодному місці. Приємного вам апетиту і смачною морквини! Основний інгредієнт: Овочі/Морква Блюдо: Заготовки Інгредієнти:
Кількість порцій: 1 Якщо вам сподобався цей рецепт, і ви хочете знати, як приготувати Морква по-корейськи на зиму в домашніх умовах, дотримуйтесь усім вищевикладеним рекомендаціям. Фото кожного кроку допомагає побачити, як зробити ту чи іншу дію. Морква по-корейськи на зиму - простий спосіб для того, щоб не лише порадувати своїх близьких, але і здивувати їх. Сподіваємося, приготування не відняло у вас багато сил, і ви з задоволенням поділіться своїм враженням з іншими користувачами нашого сайту в розділі коментарів. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 74