Капуста з перцем на зимуЧас приготування: 45 хв Проста і смачна заготівля на зиму, в якій збережеться велика частина вітамінів, що містяться в капусті і перці. Готується дуже легко і просто. Опис приготування: Капусту з перцем дуже легко і просто заготовити на зиму восени, коли ціни на ці овочі найнижчі. Пропоную вам скористатися простим і легким рецептом приготування капусти з перцем на зиму і забезпечити себе деякою часткою вітамінів. Ця заготовка взимку може бути подана як салат, а може придатися вам для приготування борщу або щей. Розповідаю, як приготувати капусту з перцем на зиму. 1. Шаткуємо капусту, моркву трьом на крупній тертці, перець нарізаємо смужками, часник дрібно нарізаємо. 2. Змішуємо всі овочі. 3. Готуємо маринад. У каструльку наливаємо воду і рослинне масло. Всипаємо сіль і цукор. Доводимо до кипіння і додаємо оцет. Даємо маринаду закипіти 4. Розкладаємо підготовлені овочі в стерилізовані банки нижче горлечка приблизно на 1 см і заливаємо гарячим маринадом. Маринад не слід заливати аж до верху банки, він повинен злегка покрити овочі. 5. Закриваємо банки капроновими кришками. Після охолодження зберігаємо в холодильнику. Приємного вам апетиту! Основний інгредієнт: Овочі/Капуста/Перець Блюдо: Заготовки/Квашення Інгредієнти:
Кількість порцій: 1 Побачивши це неймовірне блюдо, Капуста з перцем на зиму, ви обов'язково повинні дізнатися як приготувати його в домашніх умовах. Для початку уважно вивчіть рецепт. Вам необхідно заздалегідь купити всі потрібні інгредієнти, щоб приготування не перервалося через брак одного з продуктів. Розкладіть всі продукти і прилади перед собою. Тепер прийшла пора з'ясувати, як зробити Капуста з перцем на зиму вдома, для цього зручно читати рецепт приготування по кроках з фото. Класичний склад блюда можна змінювати на свій розсуд, але для першого разу, радимо дотримуватися вище представленого опису. Запам'ятавши, як готується домашній Капуста з перцем на зиму, наступного разу ви можете діяти по пам'яті. Ми впевнені, що кулінарія стане для вас способом самовираження, і ви з радістю будете дивувати своїх близьких все новими кулінарними шедеврами. Однак дуже важливо не забувати підраховувати калорії, щоб не нашкодити фігурі і здоров'ю. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 113