Помідори з яблуками на зимуЧас приготування: 2 ч. 0 хв Зима близько. Тому, щоб бути до неї готовим, я вирішив заготовити помідори з яблуками на зиму. Опис приготування: Даний рецепт розрахований на заготівлю п'яти банок яблук з помідорами. Щоб приготувати яблука з помідорами на зиму в домашніх умовах потрібно: 1. Помити яблука і помідори холодною водою. 2. Нарізати яблука дольками. Насіння треба прибрати. Часточки повинні бути тонкими, тому розрізати яблуко будемо на 8-10 частин. 3. Стерилізуємо банки і кришки. Щоб стерилізувати банки, заливаємо в них окріп, кришки достатньо тільки сполоснути під кип'яченою водою і протримати в ній не менше 5 хвилин. 4. Розкладаємо по банках гілочку кропу, гвоздики, петрушки - по одній в кожну банку. 5. Рівномірно розподіляємо помідори, часник і часточки яблук по банках. 6. Тепер варимо маринад. Додаємо у воду цукор, спеції. Чекаємо, поки вони розчиняться і гарненько Прокіп. Додаємо оцет. 7. У другій каструлі кип'ятимо 6 літрів води. Коли вода скипить, розливаємо її по банках і залишаємо на десять хвилин. Після цього зливаємо воду і відразу заливаємо в банки маринад і закриваємо банки кришкою. 8. Коли залили маринад в банку, її треба відразу закатати і перевернути. В принципі, соління готові. Першу пробу можна знімати вже через тиждень, але найкращим чином все настоїться тільки через місяць. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Помідор Блюдо: Заготовки/Маринування Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-5 Напевно Ви не просто так забрели на цю web сторінку. Ви хотіли б знати, як приготувати Помідори з яблуками на зиму raquo ;. Простий рецепт приготування цієї страви, проте класичні складові зазначених продуктів завжди можна підмінити під власний смак. Це всіма улюблене блюдо, і його приготування принесе домашній затишок і тепло у ваші домівки. Зрозуміти, як приготувати Помідори з яблуками на зиму на домашній кхне, Вам допоможе докладний опис кожної дії з фото. Якщо вам сподобався цей рецепт, поставте йому свою оцінку і напишіть ваш коментар для автора. Прийміть на замітку, що потрібно вважати калорійність кожного виготовленого страви, і тоді кулінарія стане не просто способом смачно поїсти, але і допоможе дбати про ваше здоров'я і фігуру. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 266