Кабачки по-тосканськиЧас приготування: 2 ч. 0 хв Кабачки по-тосканськи в моєму розумінні повинні готується з родзинками, горішками, часником і цибулею. Обсмажуємо кабачки, цибулю і часник. Додаємо до готових овочам родзинки, горіхи і подрібнені листочки м'яти. Все! Опис приготування: Як приготувати кабачки по-тосканськи? 1. Кабачки промийте, очистіть від шкірки (якщо вони не молоді, а вже бувалі) і наріжте кільцями по сантиметру товщиною (якщо кабачки великі) або по 3 см, якщо кабачки зовсім маленькі. Викладіть їх в тарілку, присипте сіллю і залиште на годину. 2. У той же час в іншій мисці замочіть чорний родзинки без кісточок або корейку у вині або лимонному соці також на годину. 3. Через годину кабачки промийте водою і просушіть. Сушити будемо так: акуратно пальцями видавимо рідину. 4. Очистіть цибулю і часник, цибулю наріжте невеликими кубиками, часник 0 пластинками. 5. У сковороді на олії обсмажте цибулю і часник до золотистого кольору. Часник в сковороду додайте, коли цибуля вже стане м'яким. 6. До цибулі і часнику додайте кабачки. Обсмажуйте їх протягом 15 хвилин, не забувайте перевертати. 7. В кінці смаження додайте горішки і родзинки з соком або вином. Потім ще кілька хвилин. 8. Додайте нарізану м'яту і зніміть з вогню. Кабачки по-тосканськи готові! Приємного апетиту! Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: Овочі/Кабачок Блюдо: Закуски Географія кухні: Країни Європи/Італійська Дієта: Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Завдяки нашому сайту у вас з'явився шанс дізнатися, як готувати Кабачки по-тосканськи в домашніх умовах. Для початку підготуйте всі потрібні продукти, зазначені в розділі - інгредієнти. Тут вказано класичний склад кулінарного виробу, але ви з легкістю можете поміняти його в залежності від своїх уподобань. Хороші спеції додадуть вашому шедевру незабутній аромат. Кабачки по-тосканськи - відмінний вибір, це простий і смачний спосіб здивувати своїх близьких. Як готується це блюдо, вам підкаже рецепт, що включає в себе докладний опис кожного кроку з фото. Сподіваємося, приготування не забере у вас багато часу і сил, і кулінарія назавжди стане для вас улюбленим заняттям. Якщо вам сподобався вийшов домашній Кабачки по-тосканськи, подякуйте за це автора наданої інформації. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 21