Тушкований селераЧас приготування: 30 хв Пряна ароматна закуска чи славний гарнір виходить із стебел селери. Тушкований селера готується протягом 20-25 хвилин. До нього додаю сезонні овочі і улюблені спеції. Виходить дуже смачно! Опис приготування: Тушкований селера - відмінна закуска для бажаючих схуднути і поповнити організм вітамінами і мінералами. До того ж, вона може стати чудовим і дуже корисним гарніром до м'яса, птиці або риби. Любителям гостренького рекомендую додати перчик чилі. Як приготувати тушкований селеру? 1. Селера, болгарський перець, помідори промийте. У болгарського перцю виріжте плодоніжки і виберіть насіння. З помідора зніміть шкірку і виріжте плодоніжки. Для цього опустіть помідор в окріп на пару хвилин, потім покладіть в холодну воду. Всі овочі наріжте кубиками. 2. Цибулину і часник очистіть. Лук наріжте невеликими кубиками, часник - пластинками. 3. У сковороді нагрійте рослинну олію. Обсмажте в ньому нарізану цибулю до м'якості, потім викладіть моркву і часник. Обсмажуйте, помішуючи, протягом декількох хвилин. 4. Потім викладіть селера і болгарський перець. Перемішайте. Додайте помідори і ще раз перемішайте. 5. Посоліть, поперчіть, додайте томатну пасту. Тушьте під кришкою на середньо-повільному вогні протягом 5-6 хвилин. В кінці смаження додайте нарубану зелень петрушки. Подавати тушкований селеру можна як в гарячому, так і в холодному вигляді. Холодну закуску можна приправити майонезом. Смачного! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Селера Блюдо: Закуски/Гарніри Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Бути може, вам сподобався цей простий рецепт, і ви з задоволенням дізналися б, як приготувати його в домашніх умовах. А дізнатися, як зробити Тушкований селера будинку, вам допоможе докладний рецепт приготування з відмінними фото кожної окремої дії. Погодьтеся, Тушкований селера - просто приголомшливе блюдо, яке задовольнить будь-який смак і інтерес. На нашому сайті представлений класичний склад інгредієнтів для цього кулінарного виробу, проте ви завжди в силі проявити свою фантазію і додати в Тушкований селера все, що побажаєте. Головне, враховуйте зайві калорії, щоб не вплинути на дорогоцінну фігуру. Повірте, кулінарія - це веселе і цікаве заняття! Проявляйте більше фантазії та творчості, і тоді всі ваші старання будуть оцінені по достоїнству. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 21