Запечені баклажаниЧас приготування: 55 хв Запечені баклажани - це красиво і смачно. Переконайтеся самі, як із звичних і повсякденних інгредієнтів можна створити справжній кулінарний шедевр! Опис приготування: Відразу хочу додати дуже важливе зауваження, яке не привела в кроках! Дуже важливо нарізані віялом баклажани занурити в підсолену воду на хвилин 20-30, щоб баклажани втратили свою гіркоту. Взагалі, запам'ятайте, що готуючи баклажани (в будь-якому вигляді), їх завжди потрібно замочувати в підсоленій воді, інакше ризикуєте зіпсувати страву. В іншому блюдо не вимагає зусиль. Бажаю приємного апетиту і удачі! Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл/Легка вечеря Основний інгредієнт: Овочі/Баклажан Блюдо: Закуски Географія кухні: Країни Європи Дієта: Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-8 Як приготувати Запечені баклажани Для початку помідори опустимо в дуже гарячу воду, щоб потім було легше зняти з них шкірку. Баклажани добре миємо, зрізаємо плодоніжки і з боків знімаємо шкірку. Але по краях залишаємо шкірку. Дивіться на фотографії. Баклажани надрізаємо уздовж так, щоб кожне перо було товщиною 1 см. Надрізати потрібно не до кінця! Якщо верхній і нижній шар за рахунок округлості виявляються трохи товщі - нічого страшного. Розсовуємо баклажан як віяло і чуть. В тарілочку наллємо оливкова олія, видавимо туди часник, додамо базилік і порубаний кріп. Гарненько перемішуємо. Далі знімаємо з помідорів шкірку, нарізаємо акуратно кільцями. Сир ріжемо скибочками. Потім укладемо баклажани розкритим віялом в посуд для запікання і зверху накриємо їх сиром, помідорами і сумішшю з оливкової олії і зелені. Ставимо в попередньо розігріту духовку до 190 градусів на 40-45 хвилин. Напевно Ви не просто так забрели на цю web сторінку. Ви хотіли б знати, як приготувати Запечені баклажани raquo ;. Простий рецепт приготування цієї страви, проте класичні складові зазначених продуктів завжди можна підмінити під власний смак. Це всіма улюблене блюдо, і його приготування принесе домашній затишок і тепло у ваші домівки. Зрозуміти, як приготувати Запечені баклажани на домашній кхне, Вам допоможе докладний опис кожної дії з фото. Якщо вам сподобався цей рецепт, поставте йому свою оцінку і напишіть ваш коментар для автора. Прийміть на замітку, що потрібно вважати калорійність кожного виготовленого страви, і тоді кулінарія стане не просто способом смачно поїсти, але і допоможе дбати про ваше здоров'я і фігуру. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 156