Куряче філе з курагоюЧас приготування: 1 ч. 0 хв Справжній приклад поєднання, здавалося б, непоєднуваних інгредієнтів. Опис приготування: Відмінне друга страва, яке не вимагає складнощів в приготуванні, вимагає порівняно небагато часу і має дуже гармонійний смак. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Птах/Курка/Куряче філе Блюдо: Закуски Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Куряче філе з курагою 1. М'ясо промийте, злегка просушіть і трохи відбийте, щоб воно стало більш плоским. Часник очистіть і продавите. Філе обітріть часником, посипте сіллю, перцем і корицею. 2. Ретельно вимийте курагу, замочіть на 10 хвилин в окропі і після цього поріжте її дрібними шматочками. 3. Духовку попередньо прогрійте до двохсот градусів. Філе розкладіть, покладіть в середину кожного шматочка курагу і поверніть філе рулетиками. Для надійності скріпіть філе спеціальними шпажками. 4. Розташуйте рулетики на формі для запікання, розбавте вино водою в пропорції 1 до 2, верхні частини рулетиков обмажте сметаною і поставте в духовку, регулярно поливаючи філе соком, скупчуються на дні форми. Через 25 хвилин посипте м'ясо тертим сиром і запікайте ще протягом 10 хвилин. Подаючи на стіл, необхідно прибрати шпажки і за бажанням прикрасити страву зеленню. Вдивіться в цей нескладний, але в той же час оригінальний рецепт. Laquo; Куряче філе з курагою - Улюблена страва для багатьох людей. Як приготувати Куряче філе з курагою у себе на домашній кухні вам підкаже доскональне опис кожної дії з додаванням фото. Рецепт приготування цієї страви містить в собі класичний склад інгредієнтів, але ви можете, як готувати за цим списком, так і робити свої корективи на власний смак. Приготування їжі - захоплююче заняття, але щоб не нашкодити своєму здоров'ю і не набрати зайву вагу спробуйте щоразу підраховувати калорійність кожного харчового продукту. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 38