Підлив з лисичокЧас приготування: 1 ч. 0 хв Ніжний і вершковий підлив з лисичок смаку додасть будь-якому, навіть самому простому страві, вишуканий смак. Готується підлив з лисичок дуже просто, головне - мати в наявності хороші лисички. Опис приготування: Підлив з лисичок можна подавати як гарячим, так і холодним. Якщо ви хочете, щоб він був більш густий, додайте побільше борошна. Якщо ви будете кип'ятити вершки, то вони можуть згорнутися, тому друга фаза приготування підливи з лисичок проходить практично на слабкому вогні, або навіть сковороду зовсім доводиться знімати з плити, щоб не було кипіння. Успіхів і приємного апетиту! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Гриби/Лисички Блюдо: Гарячі страви/Підливи Інгредієнти:
Кількість порцій: 6-8 Як приготувати підлий з лисичок Почистіть, помийте і відваріть 5 хвилин гриби. Поріжте гриби на половинки. Цибулю дрібно поріжте і смажте на вершковому маслі. Лук обсмажуйте до золотистого кольору. Додайте гриби. Смажте гриби до золотистого кольору. Зменшіть вогонь і влийте гарячу воду, щоб вона покрила дно. Відразу додайте борошно, змішайте з грибами, влийте вершки. Зніміть з вогню і перемішайте. Додайте сметану, спеції, перемішайте, не кип'ятіть. Готову підливу подрібніть в блендері до однорідного стану. Смачного! Якщо Ви хочете спробувати який смачний цей кулінарний продук, дотримуйтесь докладного пошаговому опису з фото і дізнаєтеся, як приготувати підлий з лисичок швидко і смачно. Рецепт приготування цієї страви досить простий і ви з легкістю зробите це неповторне страву в домашніх умовах. Класичний склад продуктів завжди можна оригінально змінити під себе. Після створення представленої ідеї, обов'язково поділіться своїм коментарием з автором і оцініть даний рецепт! Laquo; підлий з лисичок - Унікальний спосіб внести домашній затишок у вашу повсякденну сімейне життя. Порадуйте своїх рідних і близьких і доведіть, що для вас кулінарія - найулюбленіше хобі! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 424