Лисички у вершковому соусіЧас приготування: 30 хв Лисички у вершковому соусі - ситне самостійне блюдо. Хоча може виступати і як гарнір. Блюдо виходить ніжним, кремовим, ароматним. Солодкий смак вершків як не можна краще виявляє смак лисичок. Опис приготування: Лисички у вершковому соусі можуть доповнити будь гаряче блюдо, а можуть і самі бути вашим вечерею, наприклад. Хоча гриби, кажуть, нелегка їжа і пізно ввечері їх краще не їсти. Як приготувати лисички у вершковому соусі? 1. Гриби очистіть, відваріть протягом 4-5 хвилин і відкиньте на друшляк. Великі лисички поріжте на частини. 2. Цибулю очистіть. Наріжте невеликими кубиками. Підсмажте його до золотистого кольору на вершковому маслі, помішуючи. 3. До цибулі в сковорідку додайте гриби. Коли пустять рідина, збільште вогонь до великого і випаруйте. Обсяг лисичок повинен стати втричі менше, а рідина - випаруватися. 4. Коли лисички підрум'яняться, влийте окропу. Лейте окропу стільки, щоб вода покрила дно, але щоб лисички в ній не плавали. Повільно, помішуючи, введіть борошно. 5. Зменшіть вогонь і додайте вершки, потім - сметану. Головне - вершки і сметана не повинні згорнутися, тому вогонь зменшуємо заздалегідь. 6. Посоліть, поперчіть і перемішайте. До кипіння доводити не треба! Лисички у вершковому соусі готові! Любителям традиційних страв раджу подавати лисички в соусі з картоплею, зверху прикрасивши рубаним кропом. Смачного! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Гриби/Лисички Блюдо: Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Якщо хочете спробувати який смачний цей кулінарний шедевр, дотримуйтесь покроковому опису з фото і дізнаєтеся, як приготувати Лисички у вершковому соусі. Як бачите, рецепт приготування досить простий і ви з легкістю зробите це неповторне блюдо в домашніх умовах. Класичний склад продуктів завжди можна коригувати під себе. Після втілення представленої ідеї, обов'язково поділіться своїм відкликанням з автором і оцініть даний рецепт! Лисички у вершковому соусі - унікальний спосіб внести домашній затишок у вашу повсякденне життя. Порадуйте своїх близьких і доведіть, що для вас кулінарія - одне з найулюбленіших занять! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 30