Фарфалле з пестоЧас приготування: 25 хв Фарфалле з песто - класика італійської кухні. Простий, але вельми витончений і красивий обід або вечерю, на приготування якого піде всього хвилин 20. Опис приготування: Фарфалле - це такі макарони у формі метеликів, які продаються в будь-якому поважаючому себе супермаркеті. Після приготування цієї страви фразеологізм \" метелики в животі \" набуває зовсім інший зміст :) Справді, фарфалле з песто - це дуже просте, але в той же час смачне і цікаве поєднання, яке чудово підійде як для буденного , так і для святкового обіду або вечері. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Макарони Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Країни Європи/Італійська Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Фарфалле з песто Фарфалле відварюємо до готовності - так, як зазначено на упаковці. У чашу блендера складаємо кедрові горішки, зелений базилік, часник і оливкове масло. Подрібнюємо до однорідності. Отриману масу змішуємо з тертим сиром, солимо. Змішуємо готові фарфалле з отриманим соусом і добре перемішуємо. При бажанні, можна збризнути лимонним соком. Готово! Цей смачний Фарфалле з песто ви зможете з легкістю зробити в домашніх умовах. А з питанням, як приготувати цю страву правильно, вам допоможе покроковий опис з фото. Пам'ятайте, ви завжди можете експериментувати будинку і міняти класичний склад рецепта. А як готувати Фарфалле з песто з додаванням нових інгредієнтів, ви можете поділитися на нашому сайті. Рецепт приготування страви розмістіть у відповідному розділі сайту. Вкажіть простий спосіб, як робити Фарфалле з песто. Так само ви можете додати відео вашого нового шедевра. Ось вам і чудове хобі - домашня кулінарія! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 28