Карась запечена з саломЧас приготування: 1 ч. 0 хв Карась запечена з салом - дуже смачне і оригінальне приготування карася. Знайомтеся - покроковий рецепт з фото! Опис приготування: Карась запечена з салом - це дуже смачна страва! Сало надає рибі вишуканий смак і запах! Думаю, вас обов'язково вразить смакової результат! Готується карась досить швидко і легко. подавати рибу найкраще з рисом і свіжими овочами. Приємного апетиту! Призначення: На обід/На вечерю/На полуденок/На святковий стіл Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Карась Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Карась запечена з салом Риби готуємо - очищаємо від луски, дістаємо нутрощі. На готових тушках риб робимо поперечні надрізи. Потім риби маринуємо близько півгодини в солі, перці і в спеціях. Тушки варто гарненько ними натерти. Сало нарізаємо кубиками. В рукав укладаємо риб, до нього ж додаємо сало. Зав'язуємо рукав і відправляємо в попередньо розігріту до 200 градусів духовку на 30-40 хвилин. Запікати до приємного аромату і гарного кольору. За цим рецептом приготувати Карась запечена з салом дуже легко навіть удома, так як весь процес зображений на фото. Тепер ви завжди будете знати, як готувати Карась запечена з салом просто і смачно. Домашня кулінарія не виключає експериментів і ви завжди можете змінити класичний рецепт, додавши до стандартних інгредієнтів свої улюблені. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 121