Капуста, запечена під молочним соусом![]() Час приготування: 30 хв Рецепт приготування капусти броколі, посипаною сиром і запеченої під соусом з молока і вершкового масла. Запечену капусту добре подавати як гарнір до риби. Призначення: На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: Овочі/Капуста Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Країни Європи/Італійська Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Капуста, запечена під молочним соусом ![]() ![]() ![]() Вам сподобався цей рецепт? Ви хочете зробити домашній Капуста, запечена під молочним соусом своїми руками? Тоді дотримуйтесь представленим фото кроків, які детально показують, як готується це фантастичне блюдо. Приготування займе у вас небагато часу, і незабаром ви зможете скуштувати смачний Капуста, запечена під молочним соусом прямо у себе вдома. Тут представлений класичний рецепт приготування цієї страви, однак за допомогою вашої фантазії ви можете легко поміняти склад продуктів, особливо, якщо ви стежите за фігурою і вважаєте калорії. Пам'ятайте, кулінарія - простий спосіб урізноманітнити ваше життя! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 395