Паста з куркою і соусом пестоЧас приготування: 30 хв Рецепт приготування італійської пасти з курячою грудкою та соусом песто з базиліка. Опис приготування: Розмістити курячі грудки між двома частинами поліетиленової плівки. Відбити молотком для м'яса до товщини 2 см. Приправити сіллю і перцем. Нагріти олію у великій сковороді. Готувати курку до золотисто-коричневого кольору, від 3 до 4 хвилин з кожного боку. Розрізати кожну частину поперек волокон на 4-5 смуг. Викласти в чашу і накрити кришкою, щоб зберегти теплою. Тим часом відварити макарони згідно інструкції на упаковці. Відкласти в сторону 1/4 чашки рідини, що залишилася після варіння. Злити воду і повернути макарони в каструлю. У маленькій каструлі на повільному вогні злегка нагріти соус песто. Додати вершки. Додати до макаронів зарезервовану рідину і половину соусу. Розділити пасту з куркою між чашами. Полити соусом. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Птах/Курка/Макарони Блюдо: Гарячі страви/Паста Географія кухні: Країни Європи/Італійська Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Гідно оцінити Паста з куркою і соусом песто ви зможете, якщо самі приготуєте це блюдо будинку. Перш ніж починати приготування, підготуйте всі необхідні продукти і кухонні прилади. Далі уважно прочитайте рецепт приготування та ознайомтесь з фото конкретних дій. Запам'ятавши, як готувати Паста з куркою і соусом песто, приступайте до справи. Погодьтеся, тут представлений досить простий рецепт. Ваша фантазія дозволить додати до виробу свій неповторний смак і аромат, змінивши класичний склад. Але не забудьте врахувати калорійність всіх інгредієнтів, щоб не нашкодити здоров'ю й фігурі. Поділіться своїми враженнями та ідеями з автором, нехай кулінарія об'єднує людей з усього світу! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 132