Нототенія запечена з овочамиЧас приготування: 40 хв Рецепт приготування нототенії з овочами. Нототенія запікається з томатно-сметанному заливкою і овочами, що надає їй ніжний і пікантний смак. Опис приготування: У цій рибі майже немає кісток. Коли її запікати з овочами, та ще з додаванням томатної пасти та сметани - риба виходить ніжною і соковитою. Призначення: На святковий стіл Основний інгредієнт: Риба і морепродукти Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Як приготувати Нототенія запечена з овочами 1. Для початку треба розморозити рибу. Якщо риба ще не обробити, то ми відокремлюємо хвіст і голову, обрізаємо плавники і випатрати нутрощі. Рибу промиваємо, нарізаємо її скибочками приблизною товщини три-чотири сантиметри. Потім рибу посолити і хвилин на п'ятнадцять-двадцять залишаємо. 2. Овочеву суміш «Для смаження» викладаємо в деко. Складається ця суміш з лука, кукурудзи, солодкого перцю, моркви та картоплі. Готуються такі овочі дуже швидко. 3. Зверху на овочі викладаємо рибу, соком лимона скроплюємо. Готуємо заливку: змішуємо сметану з рослинним маслом, чорним перцем, сушеними травами, тиском часником, томатом, і додаємо трохи солі. Овочі та рибу поливаємо цією сумішшю. 4. Розігріваємо духову шафу і хвилин на двадцять п'ять-тридцять відправляємо в нього деко з овочами і рибою. Після виймаємо з духовки і перекладаємо на блюдо. Прикрашаємо зеленню і подаємо до столу. Гідно оцінити Нототенія запечена з овочами ви зможете, якщо самі приготуєте це блюдо будинку. Перш ніж починати приготування, підготуйте всі необхідні продукти і кухонні прилади. Далі уважно прочитайте рецепт приготування та ознайомтесь з фото конкретних дій. Запам'ятавши, як готувати Нототенія запечена з овочами, приступайте до справи. Погодьтеся, тут представлений досить простий рецепт. Ваша фантазія дозволить додати до виробу свій неповторний смак і аромат, змінивши класичний склад. Але не забудьте врахувати калорійність всіх інгредієнтів, щоб не нашкодити здоров'ю й фігурі. Поділіться своїми враженнями та ідеями з автором, нехай кулінарія об'єднує людей з усього світу! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 91