Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Сосиски в тісті на сковороді
Запечені кабачки в духовці
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Гарячі страви » Угорські галушки нокедлі

Угорські галушки нокедлі

Угорські галушки нокедлі
Час приготування: 30 хв
Угорські галушки нокедлі натерті на тертці.

Опис приготування:
Нокедлі - страва угорської кухні. Якщо нокедлі заправити олією, вони смачні і самі по собі. Але зазвичай їх подають до гуляшу або курячому паприкашем, а також додають в суп.

Призначення: На обід/На святковий стіл

Основний інгредієнт:
Борошно і тісто
Блюдо: Гарячі страви
Географія кухні: Країни Європи/Угорська

Інгредієнти:
  • борошна - 2 склянки
  • солі - 1 Чайна ложка
  • яйця - 4 Штуки
  • води - 2 Склянки

Кількість порцій: 8

Як приготувати Угорські галушки нокедлі
Угорські галушки нокедлі 1. Поставити велику каструлю води на вогонь і закип'ятити. Додати 1 ч.л. солі і 1 ст.л. рослинної олії. У великій посудині змішати 2 склянки борошна і 1 ч.л. солі. Додати 4 яйця. Додати 2 склянки води і замісити рідке тісто. Не слід заважати тісто до однорідності. Грудочки повинні залишитися. За структурою воно повинно нагадувати домашній сир. Дайте тесту постояти, поки закипить вода. Тісто готувати в три заходи. Угорські галушки нокедлі 2. Розташувати терку для локшини над каструлею. Якщо у Вас немає терки для локшини, можете скористатися ситом. Дістати третину тесту з посудини і розташувати її в тертці. Натерти третину тесту на тертці з допомогою дерев'яної лопатки. Угорські галушки нокедлі 3. Після того як галушки спливуть, зачекайте хвилину, потім перевірте готовність. Угорські галушки нокедлі 4. За допомогою сита, змащеного олією, дістаньте нокедлі з води. Нокедлі можна подавати як самостійний гарнір або в супі.

Дуже смачний Угорські галушки нокедлі зможете Ви з легкістю зробити в домашніх умовах. А з питанням, як приготувати цю страву гранично просто, вам допоможе покроковий опис з фото. Не забувайте, ви завжди можете експериментувати на домашній кухні і міняти класичний склад рецепта. А як готувати Угорські галушки нокедлі з додаванням інних інгредієнтів, ви можете поділитися на нашому кулінарному проекті. Рецепт приготування страви розмістіть у відповідній категорії сайту. Усастнікі проекту зможуть готувати за Вашим рецептом і розміщувати фотографії. Так само ви можете додати відео вашого нового блюда. Домашня кулінарія - чудове хобі!
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 447   
Схожі рецепти страв з фото:
Галушки з гарбуза з коріандром Алмонд Песто
Ледачі вареники або сирні галушки
Галушки
Тісто на галушки
Курячий бульйон з галушками
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.