Угорські галушки нокедліЧас приготування: 30 хв Угорські галушки нокедлі натерті на тертці. Опис приготування: Нокедлі - страва угорської кухні. Якщо нокедлі заправити олією, вони смачні і самі по собі. Але зазвичай їх подають до гуляшу або курячому паприкашем, а також додають в суп. Призначення: На обід/На святковий стіл Основний інгредієнт: Борошно і тісто Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Країни Європи/Угорська Інгредієнти:
Кількість порцій: 8 Як приготувати Угорські галушки нокедлі 1. Поставити велику каструлю води на вогонь і закип'ятити. Додати 1 ч.л. солі і 1 ст.л. рослинної олії. У великій посудині змішати 2 склянки борошна і 1 ч.л. солі. Додати 4 яйця. Додати 2 склянки води і замісити рідке тісто. Не слід заважати тісто до однорідності. Грудочки повинні залишитися. За структурою воно повинно нагадувати домашній сир. Дайте тесту постояти, поки закипить вода. Тісто готувати в три заходи. 2. Розташувати терку для локшини над каструлею. Якщо у Вас немає терки для локшини, можете скористатися ситом. Дістати третину тесту з посудини і розташувати її в тертці. Натерти третину тесту на тертці з допомогою дерев'яної лопатки. 3. Після того як галушки спливуть, зачекайте хвилину, потім перевірте готовність. 4. За допомогою сита, змащеного олією, дістаньте нокедлі з води. Нокедлі можна подавати як самостійний гарнір або в супі. Дуже смачний Угорські галушки нокедлі зможете Ви з легкістю зробити в домашніх умовах. А з питанням, як приготувати цю страву гранично просто, вам допоможе покроковий опис з фото. Не забувайте, ви завжди можете експериментувати на домашній кухні і міняти класичний склад рецепта. А як готувати Угорські галушки нокедлі з додаванням інних інгредієнтів, ви можете поділитися на нашому кулінарному проекті. Рецепт приготування страви розмістіть у відповідній категорії сайту. Усастнікі проекту зможуть готувати за Вашим рецептом і розміщувати фотографії. Так само ви можете додати відео вашого нового блюда. Домашня кулінарія - чудове хобі! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 447