Печеня з курки з квасолеюЧас приготування: 2 ч. 0 хв Рецепт приготування печені з курки, цибулі, часнику, помідорів, чилі і квасолі. Опис приготування: У великій каструлі нагріти масло важких і насіння кмину на середньому вогні, поки кмин злегка не підсмажиться і не дасть аромат, приблизно 1 хвилину. Додати цибулю, часник і перець, зменшити вогонь до низького. Готувати, помішуючи, поки овочі не стануть м'якими і злегка золотистими, близько 10 хвилин. Збільшити вогонь до середнього і додати курку, порошок чилі, орегано і лавровий лист. Готувати, часто помішуючи, близько 10 хвилин. Додати помідори і зелений чилі, перемішати .. готувати 5 хвилин. Додати бульйон, сіль і квасоля, приправити чорним перцем і перемішати. Накрити кришкою і кип'ятити на повільному вогні. Зменшити вогонь низького і варити, помішуючи, поки курка не буде готова, а суміш злегка не загусне, близько 1 1/2 години. Розділити спекотне на порції, подавати зі сметаною і кінзою, якщо це необхідно. Призначення: На обід Основний інгредієнт: Овочі/Птах/Курка/Боби/Квасоля Блюдо: Гарячі страви/Печеня Географія кухні: Країни Європи/Англійська Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Вам не треба закінчувати курси кухарів, щоб знати, як приготувати Печеня з курки з квасолею в домашніх умовах. Для цього купите в магазині всі продукти, які включає в себе склад інгредієнтів. Далі прочитайте рецепт та ознайомтесь з фото кожного конкретного кроку. Приготування не забере у вас багато часу, якщо ви будете намагатися робити все послідовно і акуратно. Вивчивши, як готується Печеня з курки з квасолею, сміливо приступайте до справи! Якщо ви хочете внести свою родзинку в класичний рецепт приготування цієї страви, будьте обережні, щоб не зіпсувати смакові якості виробу. Проте ми завжди вітаємо фантазію наших відвідувачів і просимо обов'язково ділитися своїми кулінарними задумами й ідеями! Будьте впевнені, що кулінарія може стати веселим і цікавим заняттям на кожен день. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 67