Печеня з кролика в горщикахЧас приготування: 1 ч. 0 хв Влаштуйте собі домашнє свято! Приготуйте смачне і соковите печеня з кролика! Готувати будемо в горщику, за рахунок цього м'ясо відмінно просочиться, а овочі доповнять, і без того апетитну картину! Опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування печені з кролика в горщиках. Зазначених інгредієнтів цілком вистачить на два порційних горщика. Нам знадобиться кроляча стегна, вагою близько 600-650 грам, картопля, морква, цибуля ріпчаста, спеції, печериці, часник і сметана. Сметану беріть не надто жирну. На фотографіях, детально показано і розказано як приготувати печеню з кролика в горщиках. Успіхів на кухні! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: М'ясо/Iнше/Кролик Блюдо: Гарячі страви/Печеня Інгредієнти:
Кількість порцій: 2 Як приготувати Печеня з кролика в горщиках Підготуйте необхідні інгредієнти. Овочі промийте і почистіть. Кролячу стегно промийте та висушіть паперовим рушником. Картоплю порізати соломкою, половину викладіть на дно горщиків. На картоплю кладемо порізане невеликими шматками м'ясо. Цибулю ріжемо півкільцями, кладемо зверху на м'ясо. Далі йдуть скибочки грибів. Морква ріжемо товстою соломкою, кладемо на печериці. Посипаємо нарубаної зеленню і часником. Останній шар - залишилася картопля. На третину залийте горщик водою, зверху сметана. Горщики відправляємо в духовку на 1 годину. Температура 190 градусів. Готову страву перемішайте і подавайте до столу! Смачного! Погодьтеся, це приголомшливий рецепт! Такий простий і такий смачний! Печеня з кролика в горщиках - вдале блюдо для будь-якого приводу. Його приготування не займе багато часу. Розгляньте фото, на яких відображені порядок дій та необхідні продукти. Також вивчіть склад і кількість потрібних інгредієнтів. Тепер ви можете запам'ятати, як приготувати Печеня з кролика в горщиках в домашніх умовах. Так готується класичний варіант кулінарного виробу, але ви маєте право вносити свої доробки та задумки. Якщо ви придумали інший рецепт приготування - обов'язково поділіться нею з користувачами нашого сайту. Все більше і більше людей об'єднує кулінарія, але не варто нехтувати своїм здоров'ям і фігурою. Важливо враховувати калорійність їжі, що вживається, підраховуючи калорії кожного окремого продукту. Вчіться мистецтву смачно і здорово харчуватися! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 129