Печеня зі свинини в горщикахЧас приготування: 1 ч. 40 хв Готувати в горщиках - простіше простого, і сьогодні ми зробимо приголомшливе смачне печеня з м'ясом, грибами і овочами. Тому дістаємо своїх маленьких глиняних помічників і приступаємо до справи. Опис приготування: Кілька років тому я придбала собі кілька штук глиняних горщиків, і з того часу мені не доводиться замислюватися над тим, що приготувати на вечерю. У мене є величезний список різних страв для горщиків і зараз я збираюся поділитися з вами одним з них, і розповім вам, як зробити печеня з свинини в горщиках. У цих глиняних малюків є цілий ряд плюсів, зокрема, при приготуванні вони сприяють обміну соками між продуктами і тому смак виходить неймовірно насичений. До того ж, коли готуєш в горщиках, не треба довго стояти біля плити, ти просто складаємо всі інгредієнти разом і ставиш в духовку, далі можна займатися своїми справами. Ну не казка чи що ?! А якщо ви ще не придбали собі горщики, то обов'язково виправте це, а ось і перший у вашому списку рецепт приготування печені зі свинини в горщиках. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: М'ясо/Свинина Блюдо: Гарячі страви/Печеня Інгредієнти:
Кількість порцій: 5 Як приготувати Печеня зі свинини в горщиках Оскільки у мене були сушені гриби, то я насамперед залила їх щойно закипілої водою і залишила на пів години. М'ясо нарізаємо середніми кубиками зі стороною в 2-3 сантиметри. Нарізане м'ясо викладаємо на дно горщика, солимо, перчимо і додаємо шматочок вершкового масла. Морква трьом на крупній тертці, а цибулю нарізаємо на дрібні кубики і викладаємо в горщики. Наступним шаром йдуть гриби. Потім додаємо подрібнений часник і вливаємо воду так, щоб рідина заповнювала горщик наполовину. Перемішуємо і при необхідності додаємо сіль. Зверху викладаємо нарізати не крупно картоплю. Накриваємо горщики кришками і ставимо в духовку. Встановлюємо температуру 220 градусів і тушкуємо наше спекотне приблизно годину-годину двадцять хвилин. Готову страву прикрашаємо свіжою зеленню і прямо в горщику подаємо до столу. Якщо ви переглядаєте цей фантастичний рецепт, значить, ви розумієте толк в смаку. Прийшла пора довести собі і всім навколо, що ви можете і знаєте як приготувати Печеня зі свинини в горщиках. Для початку прочитайте повний склад продуктів, що входять в рецептуру кулінарного виробу. Тут ви бачите класичний метод, як зробити Печеня зі свинини в горщиках в домашніх умовах. Це найпростіший рецепт приготування цієї страви, доповнений повним описом послідовності дій та фото. Порадуйте близьких своїм кулінарним твором і обов'язково поділіться своїми враженнями з усіма користувачами нашого сайту. |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 79