Печеня з кроликаЧас приготування: 1 дн. 14 ч. 0 хв Печеня з кролика готується в духовці. М'ясо виходить дуже ніжним, смачним. Правда, маринувати тушку кролика доведеться добу або, якщо у вас є час, дві доби. Але воно того варте! Спробуйте! Опис приготування: Як приготувати печеню з кролика? 1. Кролика промийте, щедро натріть сіллю і свіжомеленим чорним перцем, покладіть в миску. Додайте гірчицю, сметану, пропущений через прес часник, нарізаний тонкими скибочками бекон, лавровий лист, подрібнений чебрець і шавлія. Натріть кролика маринадом. Накрийте миску кришкою і поставте на ніч у холодильник. 2. На другий день виташіл миску з кроликом з холодильника і залиште на пару годин, він повинен досягти кімнатної температури. 3. Розігрійте духовку до 190-200 градусів. 4. Кролика з маринадом перемістіть в форму для запікання. Випікайте в розігрітій духовці протягом 45 хвилин. Кролик повинен красиво підрум'янитися. Якщо в процесі смаження соус весь випаруватися додайте трохи бульйону або білого сухого вина. 5. Остудіть кролика, обробити і подавайте з улюбленим гарніром. Печеня з кролика готово! Приємного апетиту! Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: М'ясо/Iнше/Кролик Блюдо: Гарячі страви/Печеня Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Ви напевно не з чуток знаєте, що Печеня з кролика - неймовірно смачне і в той же час досить просте у приготуванні блюдо. Як зробити Печеня з кролика в домашніх умовах з мінімальною витратою часу і сил, вам підкаже покроковий рецепт з фото. Кулінарія вітає винахідливість, тому класичний склад продуктів, ви сміливо можете доповнити за власним смаком. Улюблені спеції не тільки прикрасять ваше блюдо, але так само додадуть незабутній аромат і смак. Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете оцінити його або додати до нього коментар. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 120