Люля-кебаб в лавашіЧас приготування: 1 хв Приготуємо люля-кебаб в кращих традиціях східної, а зокрема вірменської кухні. Тобто в лаваші. Це дуже смачно, красиво і дійсно в східному стилі. Почнемо! Опис приготування: Я описала докладний рецепт люля-кебаб в лаваші. Сам лаваш зараз не проблема купити в магазині, так що проблем не буде. В принципі рецепт не такий вже і складний, але зате результат чудовий. Такий люля-кебаб в лаваші готують у Вірменії і я спробувала його в перший раз в маленькому вірменському ресторанчику. До нього подавали гранатове вино і багато зелені. Це поєднання незабутнє. Дуже смачно. Спробуйте і ви. Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл/Святковий обід Основний інгредієнт: М'ясо/Баранина Блюдо: Гарячі страви/Кебаб Географія кухні: Республіки СРСР/Вірменська Інгредієнти:
Кількість порцій: 10 Як приготувати Люля-кебаб в лаваші М'ясо жирної баранини помити, обсушити і нарізати шматками. Баранину пропустити через м'ясорубку. Так само чинимо з почищені цибулею і курдючним салом. Фарш солимо і перчимо. Він повинен вийти досить в'язким. Формуємо з фаршу ковбаски. Кожну ковбаску нанизуємо на дерев'яну шпажку і вкладаємо їх на решітку. Ставимо в духовку з температурою 250 градусів на 20-30 хвилин. Через 10 хвилин перевертаємо ковбаску, щоб обсмажити з двох сторін. Вниз духовки ставимо деко, щоб стікав жир при смаженні. Готові ковбаски зняти зі шпаг і загорнути разом з нарізаною зеленню в лаваш. Готово! Спробуйте приготувати Люля-кебаб в лаваші в домашніх умовах. Покрокові фото допоможуть вам зрозуміти, як зробити блюдо правильно, смачно і гранично просто. Класичний рецепт Люля-кебаб в лаваші можна розбавити або замінити своїми улюбленими інгредієнтами - створити свій оригінальний кулінарний шедевр. Готуйте вдома і радуйте своїх близьких та друзів! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 136