Люля-кебаб з бараниниЧас приготування: 1 ч. 0 хв На сході, звичайно, воліють робити люля-кебаб з баранини. Можливо баранину не всі люблять, але воістину східний смак виходить саме з цього м'яса. Давайте приготуємо. Опис приготування: Дуже докладний рецепт люля-кебаб з баранини. Він трохи відрізняється від інших, тому що у фарші відсутня цибулю, але від цього він точно не програє і формувати ковбаски набагато легше. Зате побільше цибулі ми приготуємо для вже готового люля-кебаб з баранини. На блюдо викладаємо м'ясо і навколо цибулю з зеленню. Поєднання дуже смачне. Навіть захочеться випити келих сухого вина. Смачного! Призначення: На обід/На вечерю/Святковий обід Основний інгредієнт: М'ясо/Баранина/Фарш Блюдо: Гарячі страви/Кебаб Географія кухні: Азіатська, Східна кухні Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-7 Як приготувати Люля-кебаб з баранини Отже. Беремо баранячу стегно. Зрізаємо з неї м'якоть. М'якоть моєму і видаляємо сухожилля і зайвий жир. Дрібно рубаємо м'ясо сокиркою до консистенції фаршу. Можна провернути і на м'ясорубці, але ми робимо як на сході. Так само дрібно подрібнюємо курдючное сало (можна взяти і свиняче) Додаємо до фаршу сало, спеції (зиру і коріандр), зелень (краще кінзу), солимо і перчимо. Гарненько вимішуємо фарш. Без зайвої рідини він буде готовий для формування люля-кебаб вже хвилин через 10-15. Формуємо не надто товсті ковбаски на шампурах (якщо будемо готувати на мангалі) або на шпажках для духовки. Готуємо люля-кебаб або в духовці при температурі 200 градусів, або на мангалі до золотистої скоринки. Люля-кебаб виходить соковитим і ароматним. Для подгарніровкі ріжемо цибулю кільцями, скроплюємо оцтом і змішуємо з зеленню. Готово! Перед вами простий рецепт приготування Люля-кебаб з баранини. Фото кожного кроку дає зрозуміти, як зробити правильно ту чи іншу дію. А як готується це чудове блюдо в домашніх умовах, вам розповість детальний рецепт Люля-кебаб з баранини. Безсумнівно, в класичний склад інгредієнтів, ви можете додати свої персональні задумки. Дізнатися про все секрети, як готувати легко і швидко, як робити зі звичайних продуктів харчування кулінарні шедеври допоможе наш сайт. Нехай кулінарія стане для вас не просто щоденною рутиною - а цікавим захоплення і святом життя! Тільки не забувайте рахувати калорії, щоб завжди залишатися у формі. Спробуйте повторити всі вищеописані рекомендації, і у вас безсумнівно вийде смачний домашній Люля-кебаб з баранини. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 70