Кнедлики картопляніЧас приготування: 30 хв Кнедлики картопляні - традиційна страва чеської, австрійської та словацької кухні. Бувають з фруктами, з тіста або з картоплі. Ми з вами приготуємо, саме, кнедлики картопляні. Опис приготування: Серед безлічі різновидів цього популярного за кордоном страви, я віддаю перевагу готувати кнедлики картопляні. Так як у нас в країні картопля має величезну популярність, блюдо сподобається всім, хто любить готувати. До того, часто хочеться здивувати своїх близьких новим рецептом, і щоб при цьому не сильно париться. Спробуйте приготувати кнедлики картопляні, удачі! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Картопля Блюдо: Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 5 Як приготувати Кнедлики картопляні Промийте і почистіть картоплю. За допомогою кухонного комбайна або терки подрібніть картоплю. Злийте сік. Додайте до картоплі одне яйце і пів столової ложки солі. Всипте борошно і гарненько все перемішайте. Чайною ложечкою (змоченою в холодній воді) наберіть тісто і киньте в киплячу солону воду. Проваріть 5-8 хвилин, акуратно перемішайте. Кнедлики варяться. Займіться піджаркою. Дрібно наріжте сало і цибулю. Обсмажте сало. Додаємо сюди ж цибулю, обсмажуємо все до золотистої скоринки. Викладіть кнедлики на тарілку, зверху посипаємо обжаркой. Готово! Побачивши це неймовірне блюдо, Кнедлики картопляні, ви обов'язково повинні дізнатися як приготувати його в домашніх умовах. Для початку уважно вивчіть рецепт. Вам необхідно заздалегідь купити всі потрібні інгредієнти, щоб приготування не перервалося через брак одного з продуктів. Розкладіть всі продукти і прилади перед собою. Тепер прийшла пора з'ясувати, як зробити Кнедлики картопляні вдома, для цього зручно читати рецепт приготування по кроках з фото. Класичний склад блюда можна змінювати на свій розсуд, але для першого разу, радимо дотримуватися вище представленого опису. Запам'ятавши, як готується домашній Кнедлики картопляні, наступного разу ви можете діяти по пам'яті. Ми впевнені, що кулінарія стане для вас способом самовираження, і ви з радістю будете дивувати своїх близьких все новими кулінарними шедеврами. Однак дуже важливо не забувати підраховувати калорії, щоб не нашкодити фігурі і здоров'ю. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 82