Кнедлики чеськіЧас приготування: 1 ч. 0 хв Традиційний рецепт приготування чеських кнедликів з дріжджового тіста. Варені у воді, без начинки, у формі батона. Опис приготування: Кнедлики чеські, мало того, що дуже смачні, так їх ще можна подавати як гарнір до абсолютно різних страв. Найкраще кнедлики поєднуються з м'ясними та овочевими стравами або вприкуску з усілякими соусами. Будьте уважні при приготуванні, стежте, щоб кнедлики як слід зварилися, а тісто всередині не було недовареним. Удачі на кухні! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Борошно і тісто Блюдо: Гарніри Географія кухні: Країни Європи/Чеська Інгредієнти:
Кількість порцій: 3 Як приготувати Кнедлики чеські Змішуємо теплу кип'ячену воду з цукром, дріжджами і однією чайною ложкою борошна. Залишаємо на 15 хвилин. Просіваємо борошно в ємність. Додаємо дріжджову заготовку і ложечку солі. Гарненько перемішуємо і накриваємо серветкою. Залишаємо в теплому місці на 40 хвилин, щоб тісто піднялося. Розділіть тісто на 3 частини. Формуємо тісто, без використання борошна, в довгі товсті батончики. Залишаємо на 15 хвилин. Закип'ятіть воду у великій каструлі. Акуратно викладіть у воду кнедлики (щоб не торкалися до один одному). Вогонь невеликий, варимо 10 хвилин, потім перевертаємо на інший бік і варимо ще 5 хвилин. Дістаємо кнедлики із води і розрізаємо гострим ножем, якщо тісто всередині липке - потрібно доварити ще кілька хвилин. Смачного! Ви напевно не з чуток знаєте, що Кнедлики чеські - неймовірно смачне і в той же час досить просте у приготуванні блюдо. Як зробити Кнедлики чеські в домашніх умовах з мінімальною витратою часу і сил, вам підкаже покроковий рецепт з фото. Кулінарія вітає винахідливість, тому класичний склад продуктів, ви сміливо можете доповнити за власним смаком. Улюблені спеції не тільки прикрасять ваше блюдо, але так само додадуть незабутній аромат і смак. Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете оцінити його або додати до нього коментар. |
||
Категорія: Різне Переглядів: 64