Кнедлики по-чеськиЧас приготування: 1 ч. 40 хв Кнедлики - візитна картка чеської кухні. Існує багато рецептів приготування цієї страви. пропоную вам спробувати один з найпростіших варіантів. Опис приготування: Приготувати в домашніх умовах знамениті кнедлики по-чеськи зовсім нескладно. Було б бажання, а уважно вивчивши цей рецепт кнедликов по-чеськи з фото, вам не складе особливих труднощів приготувати їх. Кнедлі можуть подаватися і як самостійне блюдо, і як гарнір. Готові кнедлі розрізають дуже гострим ножем або ниткою і подають з різними підливами або соусами. Холодні кнедлі можна підсмажити - це смачно. Обов'язково спробуйте! Призначення: На сніданок/На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Борошно і тісто Блюдо: Гарніри Географія кухні: Країни Європи/Чеська Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-5 Як приготувати Кнедлики по-чеськи У теплу воду всипаємо цукор і розмішуємо до розчинення. Потім додаємо сухі дріжджі і чайну ложку борошна. Розмішуємо і залишаємо хвилин на 15. У розчинилися дріжджі додаємо сіль, перемішуємо і насипаємо решту борошна. Замішуємо тісто, накриваємо і залишаємо в теплому місці хвилин на 40-45. Готове тісто ще добре вимішуємо і ділимо на 3-4 частини. Формуємо з кожної частини коржі і скручуємо кожну в батон. Борошно не додаємо, тісто не повинно прилипати до рук. Міні-батони повинні вийде сантиметрів 15-20 в довжину. Залишаємо їх хвилин на 15, нехай підійдуть. А поки поставимо кип'ятити воді, в якій будуть варитися кнедлі. Варимо кнедлі в киплячій, злегка підсоленій воді під кришкою на маленькому вогні хвилин 10. Води долно бути стільки, щоб кнедлі вільно плавали в каструлі. Потім перевертаємо кнедлі на іншу сторону і варимо ще хвилин 5-7. Щоб перевірити, чи готові кнедлі чи ні, їх необхідно розрізати. Якщо липкі і клейкі - поварити ще пару хвилин. Вдивіться в цей нескладний, але в той же час оригінальний рецепт. Laquo; Кнедлики по-чеськи - Улюблена страва для багатьох людей. Як приготувати Кнедлики по-чеськи у себе на домашній кухні вам підкаже доскональне опис кожної дії з додаванням фото. Рецепт приготування цієї страви містить в собі класичний склад інгредієнтів, але ви можете, як готувати за цим списком, так і робити свої корективи на власний смак. Приготування їжі - захоплююче заняття, але щоб не нашкодити своєму здоров'ю і не набрати зайву вагу спробуйте щоразу підраховувати калорійність кожного харчового продукту. |
||
Категорія: Різне Переглядів: 1276