Кебаб по-грузинськиЧас приготування: 30 хв Приготувати кебаб по-грузинськи в домашніх умовах дуже просто. Більше того, вам не знадобиться навіть велика кількість інгредієнтів. Все дуже легко і зрозуміло. Опис приготування: Кебаби дуже популярні у всіх кавказьких країнах, і Грузія - не виняток. Відмінність кебаба по-грузинськи в тому, що в його приготуванні дуже активно використовуються спеції, а подається він незмінно з гранатовим соком. А так, в цілому, рецепт дуже простий. І інгредієнтів багато не треба. Отже, розповідаю як робити кебаби по-грузинськи! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: М'ясо/Фарш Блюдо: Гарячі страви/Кебаб Географія кухні: Республіки СРСР/Грузинська Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Кебаб по-грузинськи Змішайте дрібно нарізану цибулю, яйце, фарш, томатну пасту і спеції. Гарненько перемішайте. На поверхню, присипану борошном, викладаємо чверть нашого фаршу в формі довгої ковбаски. Обвалюємо ковбаску в борошні, катаємо її туди-сюди, щоб фарш ущільнився. У сковороді розігрійте масло. Коли масло буде гарячим, викладайте наші кебаби і смажте 10 хвилин з одного боку на середньому вогні, потім переверніть і ще 10 хвилин з іншого боку. Загортаємо кебаб в лаваш з невеликою кількістю свіжої цибулі та спецій. Подавати кебаб по-грузинськи потрібно зі свіжими овочами та гранатовим соком. Смачного! Сьогодні у вас є унікальна можливість зрозуміти, як приготувати Кебаб по-грузинськи у себе вдома. Швидше біжіть в магазин і купіть всі необхідні продукти. Підготуйте всі кухонні прилади, які можуть знадобитися в кулінарному процесі. Тепер прийшов час ретельно прочитати рецепт, обов'язково розгляньте фото кожної дії, щоб нічого не переплутати. Приготування їжі краще починати тільки з хорошим настроєм, адже їжа вбирає всі наші емоції та енергетику. Завжди тримайте рецепт приготування перед собою, щоб в будь-який момент підглянути опис. Якщо раптом ви побажаєте змінити класичний склад блюда, будьте обережні, щоб не зіпсувати смак готового виробу. Тепер ви готові приступити до справи і випробувати свої сили. Якщо у вас щось не вийшло з першого разу, не турбуйтеся. Ви можете запитати поради у автора цього кулінарного шедевра, і наступного разу у вас вийде дуже смачний Кебаб по-грузинськи. Пам'ятайте, готувати може кожен. Але щоб кулінарія доставляла щастя і задоволення, готуйте з любов'ю і віддачею. При цьому не забувайте, що зайві калорії псують зовнішню красу та здоров'я людини. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 78